KalPa B-juniorien SM-alkusarjassa neljäntenä

B-juniorien SM-alkusarjaa on pelattu 16 ottelua, kun sarja jäi marraskuun maajoukkuetauolle. KalPa on pelannut erinomaisen alkukauden ja on sijalla neljä. Joukkueen kahdesta parhaasta pistemiehestä Aleksi Klemetti (16 ottelussa pisteet 11+18=29) on koko sarjan pistepörssissä sijalla neljä ja Jussi Tammela (18 ottelussa pisteet 12+16=28) on sijalla viisi.

Sarjataulukko täällä. Pistepörssi täällä.


Seuraavassa päävalmentaja Sakari Muotka kertoo joukkueen alkukaudesta.

- KalPa B-1 joukkueen kausi on käynnistynyt positiivisesti. Pelaajistossa on paljon potentiaalia ja mikä tärkeintä, joukkueessa on paljon pelaajia, joiden harjoittelumotivaatio on erinomainen. Tämä on mahdollistanut positiivisen ja kehittymiseen pyrkivän ilmapiirin joukkueen päivittäiseen tekemiseen.

- Joukkueen sijoitus sarjatauolle jäätäessä on neljäs. Joukkue on suorittanut tähän mennessä kohtuullisen tasaisesti ja on pystynyt kääntämään paljon tasaisia pelejä voitoksi. Startti on ollut hyvä, mutta myös jatkossa on tärkeä pyrkiä harjottelemaan päivittäin laadukkaammin kuin vastustajat.

- Tauon jälkeen pelit jatkuvat keskiviikkona 11.11. kotipelillä Kärppiä vastaan. Ennen joulua joukkue pelaa kuuden viikon aikana 14 peliä, joten tiukka rypistys on joukkueella edessä. Valmennuksella on täysi luotto myös jatkossa joukkueen iskukykyyn.

- Tervetuloa seuraamaan B-juniorilätkää Data Group Areenalle!


Seuraavat kotiottelut Data Group Areenalla:
- Ke 11.11. klo 18.30 KalPa - Kärpät
- La 21.11. klo 13.00 KalPa - Blues
- Su 22.11. klo 15.00 KalPa - Blues Akatemia

Otteluihin on vapaa pääsy. Tervetuloa!