KalPa aloittanut uuden vuoden kahdella voitolla, nyt isot pisteet TPS:ltä

KalPa - TPS 3-1 (1-0, 1-0, 1-1)

Tilastot täällä

KalPa aloitti vuoden 2016 sunnuntaina kukistamalla Pelicansin, joka oli ennen ottelua vain kolme pistettä savolaisten takana. Tiistaina joukkue jatkoi vahvaa uuden vuoden aloitustaan kaatamalla nyt TPS:n. Kyseessä olivat isot pisteet, sillä turkulaiset olivat ennen ottelua yhden pisteen perässä. Juuri voitot samoista sijoista taistelevista joukkueista nousevat suureen arvoon, kun pisteet runkosarjan viimeisen ottelun jälkeen lasketaan yhteen. 

Tiistaina KalPan maaleista vastasivat Saku Kinnunen, Mikael Ruohomaa (1+1) ja tyhjään maaliin ottelun sinetöinyt Jesse Mankinen (1+1). Illan komeimman saldon kirjautti kuitenkin Jonne Tammela (0+3). Kinnuselle osuma oli kauden ensimmäinen ja Ruohomaa puolestaan nousi kantamaan seuraavaan otteluun joukkueensa kultaista kypärää. Eero Kilpeläinen oli jälleen vakuuttava, tarjoten joukkueelleen mahdollisuuden voittaa, ja joukkue tuon mahdollisuuden myös käytti.

Ottelun yleisömäärä jäi Pikku Leijonien MM-finaalin ja kirpeän pakkasen avustamana 2254 katsojaan. Nöyrä kiitos kaikille päällekkäisyyksistä ja esteistä huolimatta paikalle saapuneille. Kiitos myös Mustalle Verkostolle, jälleen hyvälukuisena paikalle saapumisesta ja ottelun alusta loppuun asti väsymättä omien kannustamisesta.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
- Ke 13.1. klo 18.30 KalPa - SaiPa
- Su 17.1. klo 15.00 KalPa - Sport  <- Liigan Perhepäivä -tapahtuma. Lue lisää täältä.
- Pe 22.1. klo 18.30 KalPa - Kärpät