Kaikki vapautuneet kausikorttipaikat nyt myynnissä playoffseihin!

Kausikortit istumaan alkaen 256 euroa
ja seisomaan 116 euroa!

Kausikortilla näet koko playoffs-huuman omalta paikaltasi ja olet osa keltaista kevättä! Istumapaikat playoffsien alkaen vain 256 euroa ja seisomaan alkaen 116 euroa. Lue lisää täältä.

Myynnissä on nyt myös kaikki vapautuneet paikat runkosarjalta, joten kiiruhda kausikorttiostoksille KalPan toimistolle.

Hyödynnä etusetelit ja -kortit sekä Online-maksutavat
kausikorttiostoissa!

KalPan playoffs-kausikortti sisältää 12 KalPan kotiottelua. Playoffs-kausikortin voi maksaa käteisen ja kortin lisäksi myös etuseteleillä, etukorteilla tai Online-maksuilla! Playoffs-otteluissa pelaamatta jääneet ottelut hyvitetään asiakkaalle, joten maksat luonnollisesti vain pelatuista otteluista!

Tutustu laajaan kausikorttivalikoimaan ja katso playoffs-kausikorttien hinnat täältä. Kaikki mahdolliset playoffs 2016 -ottelupäivät näet Liigan sivuilta täältä.

Uudet playoffs-kausikortit

Uudet playoffs-kausipaikat myydään ainoastaan lippuvihkoina. Playoffs-kausikorttien myynti jatkuu vain playoffsien ensimmäiseen KalPan kotiotteluun saakka.


Playoffs 2016 -laskut runkosarjan kausikorttilaisille

Olemme lähettäneet playoffs 2016 -laskut kaikille 2015–2016 runkosarjan kausikorttilaisille ja jos paikkasi on vielä uusimatta ota viipymättä yhteys KalPan toimistoon niin hoidetaan kausikorttiasiasi kuntoon.

KalPan kausikortit myydään vain KalPan toimistolta, puh. 044 787 1100 / 044 787 1107 tai kalpa@kalpa.fi. Katso KalPan toimiston aukioloajat.