Jesse Mankisen tuoreimmat kuulumiset treenikauden aloituksessa

Jesse Mankinen oli saapunut Kuopioon viikko sitten lauantaina ja hän on kotiutunut hyvin Savoon sekä KalPan joukkueeseen. Perjantaina treenauksen ohella hän ehti myös antaa pikaiset kuulumiset.

- Hauskaa on ollut ja hieman uusia juttuja on tullut vastaan, joka tekee ihan hyvää. Joukkue on ottanut hyvin vastaan ja kaikki on sujunut ongelmitta tähän mennessä, Jesse kertoo. Hän kuitenkin täsmentää, että joukkue on vielä harjoitellut aika pienenä ryhmänä, joten jokaiseen pelaajaan hän ei ole vielä päässyt tutustumaan.


Jesse Mankinen treenipäivänä Fressillä.

Tällä hetkellä hän kertoo olevansa ihan hyvässä kunnossa ja mainitseekin että tällä viikolla tositreenien alkaessa, hän ehtii saamaan itsensä vielä huippukuntoon. Mankinen ei ole asettanut mitään erityisiä henkilökohtaisia tavoitteita ensi kaudelle, mutta kun harjoittelee ja tekee joka päivä treenit kunnolla, niin voi olla tyytyväinen.

- Kesäisin tykkään harrastaa sählyä, sulkapalloa ja pallopelejä. En kuitenkaan pidä jalkapallosta, täsmentää Jesse lempiurheilulajeistaan. Kesäkuussa Mankinen aikoo omatoimiharjoittelun aikana treenata monipuolisesti eri harjoitteita. Hän haluaa erityisesti kehittää jalkoihinsa nopeutta ja voimatasoa.

KalPan uusi vahvistus ei ole vielä katsonut meneillään olevia jääkiekon MM-kisoja, mutta aikoo seurata kovempien pelien ja mitalipelien alkaessa tällä viikolla. Mankinen uskookin vahvasti Suomen menestymiseen, ja sanoo Suomen tuovan mitalin kisoista.
 
- Tulkaa katsomaan hallille pelejä ja pitämään ääntä katsomoon, Jesse kertoo terveisensä KalPan kannattajille. Mankinen odottaakin tulevia ensi kauden pelejä jo innolla.

KalPa aloittaa jääkiekkokauden 14. elokuuta Savon Sanomat -turnauksessa. Hanki oma kausikorttisi nyt ja varmistat paikkasi ensi kaudelle! Lue lisää KalPan kaikista kausikorteista täältä.