Jäikö liput Cheekin keikalle saamatta? VIP-paikkoja tarjolla vuoden konserttiin



Cheek on palannut vuoden kestävältä tauoltaan ja paluu takaisin lavoille on jälleen erittäin komea! Cheek aloittaa 8.1.2016 KAIKKIEN AIKOJEN JÄÄHALLIKIERTUEEN ja Kuopioon Data Group Areenalle kiertue saapuu perjantaina 12.2.2016. Konsertti on tällä hetkellä loppuunvarattu, mutta KalPan toimiston kautta on saatavilla VIP-paketteja konserttiin!

VIP-paketit Cheekin konserttiin ovat alkaen 109 € + alv. 24 % / hlö. Tarjolla on yksityistila Kilpikabinetti sekä Olvi Hall Of Fame, Trust Corner ja Hannes-klubi. Aitiot ovat lopppuunmyty tapahtumasta. Tutustu VIP-valikoimaan täällä.

Paikat hupenevat hurjaa vauhtia, toimi pian ja varaa VIP-paikat konserttiin ennen kuin nekin varataan loppuun! Tätä Cheekin konserttia ei kannata jättää välistä.

VIP-varaukset VIP-tiloihin tiia.tanskanen@kalpa.fi
Lisätiedot kiertueesta ja lipunmyynnistä: http://www.cheekki.com/
huom. KalPan toimistolta ei tiedusteluja lipunmyynnistä, vain VIP-tiloista


Nauti raskaista joululauloista KalPan VIP-tiloissa



Raskasta Joulua -konsertti kajauttaa jälleen raskaammat joululaulut ilmoille Kuopion jäähallissa lauantaina 12.12.2015 klo 19.00. Liput sekä VIP-tilat Raskasta Joulua-konserttiin ovat nyt myynnissä!

Raskasta Joulua -konserttiin on tarjolla erittäin laadukkaita ja viihtyisiä VIP-tiloja niin suuremmille ryhmille kuin myös muutaman hengen juhlaporukoille. Ilta sujuu loistavasti oman porukan kesken hyvän musiikin tahdissa tunnelmoiden ja samalla nauttien herkullisesta VIP-menusta.

Tarkemmin tarjolla oleviin VIP-tiloihin voi käydä tutustumassa täältä.

Varmista unohtumattomat juhlat ja varaa oma VIP-tilasi NYT!


Kaikki VIP-tilojen varaukset KalPan toimistolta puhelimitse aukioloaikoina 044 787 1107 tai sähköpostitse tiia.tanskanen@kalpa.fi