Jaakko Rissanen palasi ja ratkaisi Tampereella, voittoputki jo seitsemän ottelua

Tappara - KalPa 1-2 (0-0, 0-0, 1-2)

Tilastot täällä. Kuvagalleria ottelusta täällä.

KalPa palasi tositoimiin marrastauolta klassisesti ajateltuna pahimmassa mahdollisessa paikassa, sarjajohtajan kotikaukalossa. Tauon aikana savolaiset saivat myös pelaajia sairastuvalta takaisin kokoonpanoon ja noin kuukauden sivussa ollut ykkössentteri Jaakko Rissanen nousikin heti ratkaisijaksi. Rissanen sivalsi tutkaparinsa Janne Keräsen syötöstä alivoimalla näyttävän 0-2 maalin. Aiemmin päätöserässä Patrick Davis oli osunut puolestaan ylivoimalla 0-1:een, hänelle neljäs maali seitsemään viime otteluun. Keräsen illan saldo oli kaksi komeaa maalisyöttöä.

Ottelu oli hyvin vieraiden hallinnassa, voisi sanoa että sitä paremmin mitä pidemmälle ottelu eteni. Kunnes viimeisen viiden minuutin aikana KalPa istui kahdesti jäähyllä ja niistä ensimmäisen aikana Tappara kavensi Jere Karjalaisen näyttävällä maalilla ilman maalivahtia. Toisen jäähyn aikana savolaiskannattajille tarjottiin jännitystä isommalla kauhalla, mutta joukkue Eero Kilpeläisen johdolla kesti isäntien loppurynnistyksen ja KalPa ei joutunut maksamaan tarpeettomista jäähyistään hintaa menetettyjen pisteiden muodossa.

Voitto oli keltapaidoille peräti seitsemäs peräkkäinen ja sijoitus nousi nyt jo kuudenneksi. Ottelut jatkuvat perjantaina Lahdessa ja heti lauantaina Kuopioon saapuu Blues. Ottelu on samalla KalPan 86-vuotisottelu, ja vieraaksi otteluun saapuu kauden 2004-2005 nousijajoukkue. Tervetuloa viihtymään Niiralan lauantai-illan tunnelmaan!

- La 14.11. klo 17.00 KalPa - Blues  <- KalPan 86-vuotisottelu. Lue lisää täältä.
- To 19.11. klo 18.30 KalPa - HPK  <- Opiskelijapeli. Lue lisää täältä.