Hyväntekeväisyyshaasteessa ostettu jo satoja lippuja vähävaraisille lapsiperheille



Kuopiossa starttasi hyväntekeväisyyshaaste, jossa haastetaan etenkin paikallisia yrityksiä ostamaan lippuja lauantaina 5.3. pelattavaan KalPa-KooKoo-otteluun. Kaikki haasteessa ostetut liput lahjoitetaan Hope ry:lle, joka jakaa liput eteenpäin Kuopion alueella vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille. Haastekampanja lähti käyntiin komeasti ja jo ensimmäisen viikon aikana lippuja on ostettu yli 400. 

Haasteen takana ovat puuhamiehet Vesa Toivanen Sigma Trukeista sekä Juha Jylhäsalmi Kuopion Komediafestivaaleilta. 
- Tätä ajatusta mietittiin Hope ry:n kanssa jo viime kaudella, mutta silloin aika loppui vähän kesken. Nyt sain Juha Jylhäsalmen mukaan haastekampanjaan ja yhdessä saatiin haaste hyvin liikkeelle, Vesa Toivanen taustoittaa.
- On paljon perheitä, joilla ei ole mahdollisuutta käydä Liiga-otteluissa, joten halusimme auttaa näitä perheitä paikallisesti ja tarjota heille hiihtolomalla jääkiekkoelämyksen. Samalla autamme myös KalPaa, jotta katsomossa olisi enemmän yleisöä, Vesa jatkaa.

Myös KalPa on mukana hyväntekeväisyyshaasteessa siten, että seura tarjoaa haasteeseen liput normaalihintaa halvemmalla (kampanjassa myynnissä olevat istumapaikat normaalisti 22 €, nyt 14 €). Haastekampanjaan voi osallistua niin yritykset kuin yksityisetkin henkilöt. Kampanjassa on mukana myös KalPa-kasvatti Teemu Hartikainen.
Lue tarkemmat osallistumisohjeet alta! Jos haluat tehdä julkisen haasteen kampanjassa, tee se tapahtuman Facebook-sivuille
 

Hyväntekeväisyyshaaste la 5.3. klo 17.00 KalPa-Kookoo

Hope ry toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Teemme avullasi todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Jaamme vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

Tämä on siis hyväntekeväisyyshaaste, jossa voitte ostaa lippuja KalPa-Kookoo-peliin 5.3.2016. Ostamasi liput lahjoitetaan Hope ry:n kautta alueemme asiakkaillemme sekä Kuopion Ensikoti ry:lle ja perhetyön asiakkaille.

Miten siis toimit?
Ilmoita lippujen määrä ja laskutusosoite 24.2.2016 mennessä KalPalle osoitteseen: kalpa@kalpa.fi. Istumapaikan hinta tässä kampanjassa on 14 euroa (norm. 22 e).

Miten kerrot tästä muille?
Julkaise hyväntekeväisyyshaasteen Facebook-tapahtumassa kuka olet, montako lippua ostit ja kenet haluat haastaa. Jakakaa rohkeasti tapahtumaa. Laitetaan hyvä kiertämään, täytetään halli ja kannustetaan KalPa voittoon!

Terveisin järjestäjät,

Hope Ry
Vesa Toivanen / Sigma Trukit
Juha Jylhäsalmi / Kuopion Komediafestivaali

Kiitos mainoksesta Mainostoimisto Ad Kiivi