Hyödynnä etusetelit ja -kortit sekä Online-maksut ja hanki playoffs 2016 -kausikortti!

Koe playoffssit paikanpäällä ja hanki kausikortti kevään jännittävimpiin otteluihin!

Kausikortilla näet koko playoffs-huuman omalta paikaltasi ja olet osa keltaista kevättä! Istumapaikat playoffsien alkaen vain 256 euroa ja seisomaan alkaen 116 euroa. Lue lisää täältä.

Hyödynnä etusetelit ja -kortit sekä Online-maksutavat
kausikorttiostoissa!

Playoffs-kausikortin voi maksaa käteisen ja kortin lisäksi myös näppärästi etuseteleillä, etukorteilla tai Online-maksuilla! KalPan playoffs-kausikortti sisältää 12 KalPan kotiottelua ja playoffs-otteluissa pelaamatta jääneet ottelut hyvitetään asiakkaalle, joten maksat luonnollisesti vain pelatuista otteluista!

Tutustu laajaan kausikorttivalikoimaan ja katso playoffs-kausikorttien hinnat täältä. Kaikki mahdolliset playoffs 2016 -ottelupäivät näet Liigan sivuilta täältä.



Toimi pian ja varmista oma paikkasi playoffseissa! #keltainenkevät

Uudet playoffs-kausikortit

Runkosarjassa vapaina olleille paikoille voi ostaa nyt playoffs-kausikortin ja vapautuneiden runkosarjan paikkojen myynnin aloitamme tiistaina 1.3. klo 9.00, huom. emme ota varauksia paikkojen suhteen vastaan.

Uudet playoffs-kausipaikat myydään ainoastaan lippuvihkoina. Playoffs-kausikorttien myynti jatkuu aina playoffsien ensimmäiseen KalPan kotiotteluun saakka.

KalPan kausikortit myydään vain KalPan toimistolta, puh. 044 787 1100 / 044 787 1107 tai kalpa@kalpa.fi. Katso KalPan toimiston aukioloajat.