Huutokauppa CHL:n Top Scorer pelipaidoista on käynnissä

Champions Hockey Leaguen yhteistyökumppani, rakennuskonevuokraamo Cramo järjestää hyväntekeväisyyshuutokaupan, jossa myydään CHL-joukkueiden parhaiden Top Scorer -pistemiesten game worn -pelipaitoja.

Cramo toimii eurooppalaisen Champions Hockey Leaguen virallisena yhteistyökumppanina. Yhtiöllä on liigassa vahva Top Scorer -konsepti. Jokaisen joukkueen paras pistemies pelasi kaikki ottelut Cramolle brändätyssä pelipaidassa ja kypärässä. Nyt kausi on ohi ja Cramo huutokauppaa game worn -pelipaidat netissä kevään aikana. Huutokaupan tuotto lahjoitetaan SOS-lapsikylien Euroopassa tekemän työn hyväksi. 

- Mielestämme huutokauppa on mainio tapa hyödyntää ainutlaatuiset pelipaidat ja jakaa jääkiekon tuomaa hyvää mieltä. Viime vuonna huutokauppa tuotti yli 10 000 euron potin hyväntekeväisyyteen, kun mukaan luetaan Cramon antama lahjoitus. Toivottavasti pystymme tänä vuonna pistämään vielä paremmaksi, sanoo Cramon markkinointijohtaja Lasse Huuhka

Suomalaisista seuroista huutokaupassa ovat mukana kaikki CHL:ssä pelanneet joukkueet eli Blues, HIFK, JYP, KalPa, Kärpät, Lukko, Tappara ja TPS. 

Kaikkiaan huutokaupassa tulee huudettavaksi 48 pelipaitaa. Paitojen lähtöhinta on 100 euroa yhtä poikkeusta lukuun ottamatta. Vuoden 2015-2016 mestaruuden voittaneen Frölunda Indiansin paidan lähtöhinta on 200 euroa. 

Kuka tahansa voi tehdä paidoista tarjouksen netissä rekisteröitymällä Cramon huutokauppasivulle täällä. Paidat ovat myynnissä aina kuukauden kerrallaan alkaen siitä, kun ne on nostettu huutokauppasivustolle. Ensimmäisten pelipaitojen huutokauppa päättyy 22. huhtikuuta.