Huippusuosittu Xbox-pelikiertue saapuu Kuopioon ke 14.10.


Supersuosittu Xbox-pelikiertue saapuu Kuopioon keskiviikkona 14.10. KalPa-KooKoo-ottelun yhteyteen. Luvassa on upea kustomoitu Mercedes-Benz Sprinter -peliauto, johon on rakennettu useita premium Xbox One -pelipisteitä. Pelejä pääset pelaamaan jo klo 16.30 alkaen. Xbox-auto on paikalla myös ottelun aikana, joten erätauoilla voit käydä kokeilemassa omia taitojasi.

Nyt pääset pelaamaan vuoden parhaita Xbox-yksinoikeus ja -hittipelejä, kuten Halo 5:Guardians, Forza Motorsport 6, NHL 16, FIFA 16 ja Rise of the Tomb Raider - jopa ennen pelien julkaisua!

Tule pelaamaan ja haastamaan ystäväsi! Kiertue tarjoaa pelaamisen lisäksi myös paljon muuta. Samalla voit nauttia mahtavasta Xbox-fiiliksestä, Haribon karkeista, ED energiajuomasta, Soneran tarjoamasta ilmaisesta WiFistä, sekä upeista konsoli-, peli- ja Kotipizza -tarjouksista. *

Voit osallistua kiertueen tapahtumissa tai sosiaalisessa mediassa kilpailuihin ja haasteisiin, joista sinulla on mahdollisuus voittaa mahtavia palkintoja, kuten Xbox One -pelikonsoli!

Tervetuloa viihtymään niin konsolipelien, kuin myös aidon jääkiekon parissa!

Voit seurata Xbox-pelikiertueen kuulumisia täällä.

Liput illan KalPa-KooKoo-otteluun saat kätevästi täältä.

*XboxMercedes-kiertueella pelattavat pelit ja sisältö vaihtelevat eri tapahtumissa. Kaikkia pelejä ei ole saatavilla tai julkaistu. PEGI-ikäluokitukset ovat käytössä. ED energiajuomaa (ikäraja 15), Haribo-karkkia tai muita ilmaisnäytteitä saatavilla vain rajoitetusti.