Hanki kausikortti ennen Liigan alkua! Kausikortit istumaan alkaen 390 € ja seisomaan 140 €. Tarjolla myös kausikortti kuukausimaksulla



KalPa kaatoi lauantaina kovan Tshekkijoukkue Ocelari Trinecin ja antoi jälleen näyttöjä yleisölleen, että koossa on hyvä joukkue kaudelle 2015-2016. Jännittäviä hetkiä on luvassa  erittäin paljon ja nämä hetket maistuvat ehdottomasti parhailta Data Group Areenalla omalla kausipaikalla!

Kausikortin hankinnan kanssa ei kannata viivytellä sillä parhaat paikat ovat tarjolla NYT! Kun KalPan Liigan kotiotteluiden lipunmyynti alkaa 1.9, on kausipaikkojen valikoima huomattavasti suppeampi.

Kausikortit istumaan alkaen 390 € ja seisomaan 140 €. Tutustu KalPan laajaan kausikorttivalikoimaan tarkemmin täällä.

Tervetuloa kausikorttiostoksille!


KalPan kausikortti kuukausimaksulla 39 € euron kuukausihintaan*!



Kausikortin ostosta on nyt tehty helppoa ja kätevää ja ennen kaikkea edullista! Hankkimalla kuukausimaksukausikortin maksat omasta istumapaikastasi vain noin 13 €/ottelu! Kuukausimaksukausikortti on määräaikainen sopimus, jossa et joudu maksamaan mitään luottokuluja tai tilinhoitopalkkioita.

Lue miksi Sinun kannattaa hankkia kuukausimaksukausikortti täältä.

Kuukausimaksukausikortti on tarjolla KalPan hyökkäyspäätyyn katsomoihin C6 tai C7 (rivit 3-11) ja tämä mahdollisuus on tarjolla vain rajoitetun ajan. Kuukausimaksukausikortti maksaa sinulle siis 10 kuukauden ajalla vain 39 €/kk* (kausipaikan hinta 390 €). Katso millainen näkyvyys näiltä paikoilta on täältä.

Tutustu kuukausimaksukausikorttiin täällä. Lue lisää tarkemmista tilausehdoista* täältä.

Kausikortilla saat enemmän ja maksat vähemmän!


Kausikortin hankkimalla säästät rahaa ja varmistat itsellesi paikan KalPan kotiotteluihin. Lisäksi kausikorttilainen osallistuu kausikorttilaisten arvontoihin ja on oikeutettu erilaisiin etuihin ja tarjouksiin. Lue lisää täältä.

Lipunmyynti runkosarjan kotiotteluihin alkaa tiistaina 1.9. klo 9.00


Jännittävä ja vauhdikas Liigakausi käynnistyy kohta ja irtolippujen myynti Liigan runkosarjan KalPan kotiotteluihin alkaa tiistaina 1.9. klo 9.00. KalPa kohtaa jäällä ensimmäisenä vastustajanaan viime kauden Suomen mestarit Kärpät perjantaina 11.9. klo 18.30.
 
Voit käydä tutustumassa KalPan uudistuneeseen joukkueeseen täältä sekä kauden otteluohjelmaan täältä
 
Lippujen hinnat runkosarjan kotiotteluihin löydät tästä.

UUTTA! KalPan uudistuneet lipunmyyntipisteet löydät täältä.

KalPan kausikortit myydään vain KalPan toimistolta, 044 787 1100/ kalpa@kalpa.fi. Kausikortin voit tilata myös netin kautta; kausikortin tilaus. Varaamme oikeudet muutoksiin.