Ennakko: torstaina kauden tärkein ottelu, panoksena kotietu!

KalPa - Lukko Data Group Areenalla to 10.3. klo 18.30. Otteluisäntä: Keitele Forest


Torstai on KalPalle erinomainen playoffs-kenraali - panosta riittää! Tule elämään suurella tunteella mukana!

Lauantaina kotietu villi kortti -kierrokselle näytti jo karkaavan, mutta tiistaina KalPa taisteli Tapparan vieraana arvokkaan voiton ja torstaina kaikki on jälleen mahdollista. Vierasvoitto yhdestä suurimmasta mestarisuosikista oli tärkeä voitto sarjataulukon kannalta, mutta se oli iso voitto myös joukkueen itseluottamukselle, mainioon aikaan. Tiivis puolustus ja ylivoimamaali, tavassa voittaa saattoi hyvin olla siemen KalPan pitkälle keväälle!

Viime kotiotteluissa yleisömäärät ovat olleet hienoja ja kotiyleisön luoma tunnelma on ollut loistava. Nyt KalPalla on mahdollisuus napata kotietu villi kortti -kierrokselle ja se tarjoaisi savolaisille veden kielelle tuovan asetelman; playoffs, lauantai-ilta ja kotiottelu! Tervetuloa torstaina tunnelman keskelle jännittämään ja elämään vahvalla tunteella oman joukkueen mukana!

KalPa saa kotiedun villi kortti -kierrokselle, kun:
 - Joko KalPa saa torstaina yhden pisteen enemmän kuin Pelicans, joka kohtaa Lahdessa Kärpät.
 - Tai KalPa saa torstaina kaksi pistettä enemmän kuin TPS, joka matkustaa Poriin.

Tämä on kauden tärkein ottelu! Liput jonottamatta täältä.

Runkosarjan päätösottelu KalPa-Lukko on samalla viimeinen mahdollisuus hyödyntää kauden 2015-2016 KalPan lahjavouchereita. Ne tulee vaihtaa pääsylipuiksi KalPa Pro Shopilla (klo 10-18) tai Data Group Areenan lippuluukuilla (torstaina klo 17.30 alkaen).


Liput:
Hinnat, ennakkomyyntipaikat ja kaikki tiedot lipuista täällä. 


Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.



TEHO Sport -rankkarikilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2015-2016 TEHO Sport -rankkarikilpailu. Kilpailijoina on KalPan juniorijoukkueen pelaajat ja katsojat voivat äänestää parasta suoritusta tekstiviestillä. Jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin, ravintola Amarillon ja Viking Linen lahjoittamat palkinnot. Lue lisää täältä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
KalPan viralliset jälkipelit jatkavat Liiga-kaudella 2015-2016 ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi saapuvat nyt upeaa kautta pelaava maalivahti Eero Kilpeläinen sekä uuden maaliennätyksensä tällä kaudella tehnyt hyökkääjä Joni Nikko.


PLAYOFFS-OTTELUT:
- La 12.3. klo 17.00 ottelupari selviää torstai-iltana
- Su 13.3. klo 17.00 ottelupari selviää torstai-iltana
- Ti 15.3. klo 18.30 ottelupari selviää torstai-iltana (tarvittaessa)

Kahdella voitolla neljännesfinaaleihin, joissa otteluparin voittaja kohtaa Kärpät tai HIFKin.