Ennakko: Sunnuntaina mahdollisuus ottaa jo iso askel kohti CHL-pudotuspelejä!

Champions Hockey League: KalPa - Stavanger Oilers su 30.8. klo 16.00 

KalPa aloitti Champions Hockey Leaguen alkolohko L:n isolla voitolla, kampeamalla savolaisyleisön edessä voittolaukauskilpailun jälkeen nurin kivikovan tshekkijoukkue Ocelari Trinecin. Sunnuntaina Data Group Areenalle saapuu lohkon kolmas joukkue Stavanger Oilers, joka puolestaan aloitti urakkansa järjestämällä ison yllätyksen ja ottamalla kotonaan kolme pistettä juuri Ocelari Trineciltä.

Kolmen pisteen kotivoitolla sunnuntaina Savon ylpeys nousisi alkulohkossaan kärkeen ja kuskin paikalle, ohi nyt lohkoa johtavan Stavanger Oilersin. Tämä olisi iso askel kohti CHL:n pudotuspelejä, joka olisi puolestaan niin KalPalle kuin kaikille savolaisille aivan uusi ja jännittävä maailma.

Stavanger Oilers on pohjoismaalainen nouseva jääkiekko-organisaatio, jonka tekemisen tasosta kertovat neljä peräkkäistä Norjan mestaruutta sekä kansainvälisen Continental Cupin voitto vuonna 2014. Jo CHL-kauden avausottelun voitto Tshekin viime kauden runkosarjavoittaja ja finalisti Ocelari Trinecistä kertoo stavangerilaisten vaarallisuudesta.

Ottelu on perheottelu ja Data Group Areenan C-D-puolelta, areenan ulkopuolelta löytyvät lapsille KalPan ja Kuopion Jäätelökioskit Oy:n tarjoamat kaksi pomppulinnaa sekä Autotalo Laakkosen autoesittely. Ottelu on myös kausikorttilaisten etupeli, tarjoukset ovat nähtävissä täältä. Nämä edut ovat voimassa myös perhelippua vastaan.


KalPa on mukana Kiitos kaveruudelle -toimintamallissa ja järjestää siihen liittyen haasteottelun KalPa - Stavanger Oilers ottelun ensimmäisellä erätauolla. Silloin KalPan juniorit kohtaavat Kuopion Reippaan Voimistelijoista kootun joukkueen. Lue lisää täältä.

Liput otteluun täältä. KalPan kausikortti sisältää myös CHL:n alkolohkon kotiottelut, kausikortit myy KalPan toimisto.


Liput:
Kaikki istumapaikat: 15 € 
Perhelippu (2+2 / 1+3) 45 €
Aikuiset seisomaan: 10 €
Aleryhmät* seisomaan: 5 € 
Pyörätuolipaikat (saattaja ilmainen): 7 €
 
* = Opiskelijat, eläkeläiset, Kuopion työttömät ry:n jäsenet, varusmiehet, siviilipalvelusmiehet sekä lapset 7-15-vuotta
.
Hinnat sisältävät palvelumaksun KalPan myyntipisteillä. Hinnat sisältävät alv. 10 %.  Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi sisään vanhempien valvonnan alaisena. 


Lippujen ennakkomyynti:
Hanki liput ennakkoon suoraan täältä tai käy ennakkomyyntipisteellä, jotka näet täältä.

Ostaessasi lipun Data Group Areenan A- tai B-ovelta, varaudu mahdollisiin jonoihin.

Kausikorttilaisia ja ennakkoon lipun lunastaneita kehotetaan käyttämään B-, C- ja D-sisäänkäyntejä.


Lippujen myynti, Data Group Areena:
Ennakkoon varatut liput löytyvät  A-oven vasemmalta ovelta.

Lipunmyynti A- ja B-ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Katso lisää täältä.

Sisäänkäynti A-, B-, C- ja D-ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua.



Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 30 minuuttia ennen ottelun alkamista.
 

Seuraavat kotiottelut:
- Pe 11.9. klo 18.30 KalPa - Kärpät
- Ti 15.9. klo 18.30 KalPa - Tappara
- To 24.9. klo 18.30 KalPa - Sport