Elämyksellinen naisille suunnattu tapahtumapäivä Taklaa arki Data Group Areenalla lauantaina 26.9.



Syyskuussa jäähallissa taklataan arki!

KalPa Hockey Oy järjestää Kuopion suurimman, ainutlaatuisen ja elämyksellisen naisille suunnatun tapahtumapäivän lauantaina 26.9.2015! Taklaa arki -tapahtuma järjestetään Kuopion jäähallissa, eli Data Group Areenalla, jo kolmatta kertaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja se pidetään klo 14.00-16.00. Päivä huipentuu illan Liiga-otteluun KalPa-Ässät, johon jaamme tapahtumaan osallistujille ilmaislippuja. Ottelu alkaa klo 17.00.

Kutsumme Data Group Areenalle kaikki naiset – tyttäret, vaimot, tyttöystävät ja äidit – myös ne, jotka ovat jääneet paitsioon miehekkäissä kiekkoympyröissä. Illan tavoite on, että yksi jos toinenkin nainen oivaltaisi mielessään: tästähän voisi tulla tapa.

KalPa ja yhteistyökumppanit ovat naisten asialla ja avaavat heille oven uuteen maailmaan. Taklaa Arki alkaa erilaisilla aktiviteeteilla ja elämyksillä. Luvassa on perehtymistä jääkiekon mysteereihin, varuste-esittelyjä sekä terveys- ja kauneusasian luennointia. Lisäksi tapahtumassa on eri yritysten esittelypisteitä ja tarjolla on trendiruokien ja -juomien maistatusta. Tapahtuman juontajina ovat energinen kauneuden ja hyvinvoinnin asiantuntija Nina Mikkonen ja legendaarinen jääkiekkovaikuttaja Hannes Kapanen.

Yhteistyökumppaneina tapahtumassa ovat jo esimerkiksi: Fressi, Kunnonpaikka, Hammashohde, Saurum ja Carlson sekä monia muita. Lisäksi tapahtumapäivän ohjelmassa on pukukoppikierroksia, luisteluopetusta jäällä, jääkiekkotietoisku ja sääntöopastusta, Mikko Veismaan stand up -esitys, ravintotietoutta, sekä Kuopion kaupunginteatterin Housut Pois -musikaalin laulunumero.

Lisätietoa tapahtumasta kotisivuillamme kesälomien jälkeen. Myös miehet ovat tervetulleita tapahtumaan.