Eero Kilpeläiselle toinen nollapeli, KalPalle makea 0-3 voitto Jyväkylästä

JYP - KalPa 0-3 (0-0, 0-0, 0-3)

Tilastot täällä

Paikallisotteluissa kaikki on aina mahdollista, sanotaan. Niin on usein ollut ja oli myös nyt lähintä vastustajaa JYPiä vastaan. KalPalla oli alla keskiviikolta kotiottelu, joka tuotti erittäin kirvelevän yhden maalin tappion. JYP sai valmistautua otteluun lepäämällä sekä sai taaksensa kotiyleisön. KalPalle maalinteko on ollut vaikeaa ja Jyväskylässä tilanne olikin kahden erän jälkeen maaliton. Mutta, mitä tapahtui kolmannessa erässä? No, KalPa täräytti siinä kolme maalia ja otti kaikki kolme pistettä!

Ottelussa ei laadukkailla maalipaikoilla juhlittu ja kun keltapaidat tekivät kaksi maalia JYP-vahdin taakse, oli onnistumisprosentti maalipaikoissa nyt tavallista korkeampi. Vastaavasti 26 kiekkoa torjunut Eero Kilpeläinen oli jälleen erinomainen ja tuloksena voiton sivutuotteena nähtiin jo toinen nollapeli kolmeen otteluun. Juvan Pallon kasvatti alkaa olla Liigan kuumin maalivahti!

Maaleista vastasivat Juuso Riikola, Balazs Sebok sekä tyhjään maaliin ottelun sinetöinyt Patrick Davis. Sebokille osuma oli kauden toinen, Riikolalle ja Davisille ensimmäinen. Davisilta nähtiinkin onnistumisensa jälkeen paljon puhuva tuuletus, kun mies heitti apinan pois selästään. Maalintekijäksi Kuopioon hankitun yhdysvaltalaisen ketsuppipulloa on ravisteltu ja nyt se on myös auki! Jatkoa seuraa...

Kun voitto oli makea joukkueelle, sitä se oli myös kannattajille. Kiitos kaikille Jyväskylään matkustaneille ja keltamustaa väriä tunnustaneille hyvästä mukana elämisestä!

Neljällä edellisellä kaudella KalPa on ollut JYPiä keskinäisissä otteluissa parempi kolmella kaudella. Järvi-Suomen derbyt alkoivat savolaisittain hyvin myös tällä kaudella ja voitto olikin KalPalle viimeiseen kahdeksaan Jyväskylän otteluun jo peräti viides täyden kolmen pisteen potti. Kauden ensimmäinen Pohjois-Savon maaperällä nähtävä Järvi-Suomen derby on vuorossa lauantaina 31. lokakuuta. Liput ovat jo myynnissä!



SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
- La 24.10. klo 18.30 KalPa - HIFK  <- #24-ilta. Lue lisää täältä.
- La 31.10. klo 17.00 KalPa - JYP
- La 14.11. klo 17.00 KalPa - Blues  <- KalPan 86-vuotisottelu. Lue lisää täältä.