Cheekin Alpha Omega Tour on alkanut! VIP-paikkoja tarjolla Kuopion konserttiin, toimi pian!

"Legendat kulkee hänen teoistaan,
näiltä kentiltä ei löydy hänen veroistaan" -Keinu-


Cheekin Alpha Omega -jäähallikiertue on saanut komean alun viime viikonloppuna Helsingissä ja Turussa ja konsertit ovat keränneet erinomaista palautetta yleisöltä ja medialta!

Kuopioon kiertue saapuu perjantaina 12.2. ja tähän järisyttävän suosittuun konserttiin on tarjolla vielä VIP-paikkoja niin muutaman hengen juhlaporukoille kuin myös vähän suuremmillekin ryhmille. Liput konserttiin on myyty jo loppuun, toimi pian ennen kuin VIP-paikatkin loppuvat!
 

Nikke Ankara Cheekin lämmittelijänä

Kiertueen lämmittelijänä toimii Lahdesta ponnistava räppäri Nikke Ankara. Ankaran tunnetuimpia biisejä ovat esimerkiksi Spesiaali sekä Värifilmi. Tutustu Nikke Ankaraan tarkemmin täällä.


Nauti konsertista Olvi Hall Of Famessa tai Hannes-klubilla



VIP-paikkoja Cheekin konserttiin on tarjolla vielä parviravintola Olvi Hall Of Fameen ja Hannes-klubille (kaikki aitiot on loppuunmyyty).

VIP-paketit Cheekin konserttiin alkaen 109 € + alv. 24 % / hlö. Pääsylipun hinta sisältää tilavuokran, tilan lipun ja VIP-menun, juomat laskutamme kulutuksen mukaan.

Tutustu tarkemmin Cheekin konsertin VIP-valikoimaan täältä.

Tätä Cheekin konserttia ei kannata jättää välistä, varaa VIP-paikat kiireesti tiia.tanskanen@kalpa.fi tai 044-7871107.

Cheek julkaisi joulukuun lopussa Keinu-musiikkivideon uusimmalta albumiltaan:

 


Kaikki VIP-tilojen varaukset KalPan toimistolta puhelimitse aukioloaikoina 044 787 1107 tai sähköpostitse tiia.tanskanen@kalpa.fi