Tule nauttimaan loistavasta viihteestä. Osta liput nyt UIT:n kevätrevyyseen!

Varaa liput ja VIP-paikat Ilosofian oppituntiin!




Parhaita elämyksiä VIP-vieraana

VIP-ilta on loistava ja juhlava tapa tarjota ystäville, asiakkaille, yhteystyökumppaneille sekä työntekijöille unohtumaton kulttuurielämys. Kesällä kuopiolaisia hemmotellaan, kun Uusi Iloinen Teatteri saapuu kautta aikojen ensimmäisellä kevätrevyykiertueellaan Kuopioon! Ilosofian oppitunnin esitykset ovat Kuopion jäähallilla tiistaina 10.6. ja keskiviikkona 11.6.2014. Näyttämö täyttyy hulvattomista sketseistä, spektaakkelimaisista tanssinumeroista ja mukaansatempaavasta musiikista. Mukana maamme eturivin tähtiä; Kaisa Mattila, Sari Siikander, Heikki Hela, Mikko Rantaniva ja Puntti Valtonen. Mukana myös tanssiorkesteri Jean S. VIP-varaukset kannattaa tehdä viipymättä, sillä kaksi VIP-tilaa on jo varattu loppuun molemmista näytöksistä!

VIP-tilat Ilosofian oppituntiin alkaen 90 € +alv. 24 % / hlö, hinta sisältää tilavuokran, lipun ja VIP-menun kahvituksineen. Vapaana on enää pöytäpaikkoja Hannes-klubille sekä yksityistiloiksi soveltuvia aitioita. Lue lisää Ilosofian oppitunnin VIP-tiloista täältä

VIP-tilojen ja ryhmälippujen varaukset KalPan toimistolta 044 787 1107 aukioloaikoina tai tiia.tanskanen@kalpa.fi.


 

Lippujen hinnat esityksiin:

  • Istumapaikka C1-C2, D1-D2: 49,50 €
  • Permanto istumapaikka (numeroitu): 49,50 €
  • Seniori/juniori: 46,50 €
Esitetty hinta sisältää Lippupalvelun palvelumaksun 3,50 € / lippu.

KalPan toimistolta myös yli 20 hengen ryhmälippuvaraukset, ryhmäliput 44,50 € / hlö ja ryhmänjohtaja vain hintaan 11,50 €!

Lue Helsingin Sanomien arvostelu UIT:n kevätrevyystä täältä.

Siirry suoraan lippuostoksille tästä.



VIP-tilojen ja ryhmälippujen varaukset KalPan toimistolta 044 787 1107 aukioloaikoina tai tiia.tanskanen@kalpa.fi.