TipTapTipTap... Vietä unohtumattomat pikkujoulut KalPan VIP-tiloissa ja aloita uusi vuosi näyttävästi! Katso myös hurja VIP-tarjous!



KalPa on pelannut loistavasti alkukauden ja tarjonnut erittäin hyvää urheiluviihdettä kotiyleisölleen Data Group Areenalla. Tunnelma hallissa paranee ottelu ottelulta, joten tästä ei puitteet erilaisiin pikkujouluihin tai joulun jälkeiseen kinkunsulatteluillanviettoon enää voi parantua!

KalPan järjestämissä otteluilloissa kaikki hauska on samassa paketissa eikä talven tuiskuissa tarvitse erikseen mennä ulos kylmään siirtyäkseen ravintolasta illan viihdykkeeseen. Toimi heti ja varaa parhaat pikkujoulut KalPan viihtyisiin VIP-tiloihin!



KalPalla on tarjolla erikokoiset ja laadukkaat VIP-tilat: Aitiot, Trust Corner, Olvi Hall Of Fame ja Kilpikabinetti joista voit valita omiin tarpeisiin parhaiten sopivan vaihtoehdon olipa kyseessä sitten yrityksenne pikkujoulut, kokoustilaisuus tai muu lähipiirin illanvietto.

Onnistuneen VIP-illan tärkeä osa on myös ruokatarjoiluilla ja sen vuoksi VIP-tilojen herkulliset menut on tehty aina sesongin tuoreimmista ja parhaista raaka-aineista! Pikkujoulutilaisuuksia silmällä pitäen aitioihin sekä Kilpikabinettiin on saatavilla myös herkullinen ja suussa sulava Joulumenu. VIP-tilojen ammattitaitoiset tarjoilijat pitävät myös huolen siitä, että ilta jääkiekon parissa KalPan VIP-tiloissa sujuu erinomaisesti!



Joulunajan kotiottelut Data Group Areenalla:

  • Perjantai 5.12. KalPa-Kärpät, VIP-paikkoja tarjolla: Aitiot, Trust Corner ja Olvi Hall of Fame
  • Tiistai 9.12. KalPa-HPK, VIP-paikkoja tarjolla: Aitiot, Trust Corner ja Olvi Hall Of Fame
  • Perjantai 2.1. KalPa-JYP, VIP-paikkoja tarjolla: Aitiot, Trust Corner, Kilpikabinetti ja Olvi Hall Of Fame
  • Maanantai 5.1. KalPa-HPK, VIP-paikkoja tarjolla: Aitiot, Kilpikabinetti ja Olvi Hall Of Fame
  • Keskiviikko 7.1. KalPa-Tappara, VIP-paikkoja tarjolla: Aitiot (katso tarjous alta), Kilpikabinetti ja Olvi Hall Of Fame

Liigan Veikkauskierroksella KalPa saa vastaansa JYPin!

VIP-tilat Liigan Veikkauskierroksen KalPa-JYP -ottelutapahtumaan perjantaille 23.1.2015 ovat varattavissa ja VIP-tilavarausten suhteen kannattaakin toimia erittäin nopeasti, sillä tämä superjännittävä paikallistaistelu tulee olemaan erittäin suosittu! Veikkauskierroksen otteluun on vielä vapaita paikkoja aitioihin, Kilpikabinettiin, Trust Corneriin ja Olvi Hall Of Fameen!

Tutustu VIP-tiloihin ja katso VIP-tilojen hinnat täältä ja hoida VIP-varaukset kuntoon!

Aitiot huippuedulliseen tammialehintaan 7.1.2015 KalPa-Tappara ottelussa!



Joulunajan herkuttelun jälkeen on hyvä tulla seuraamaan takuulla jännittävää ottelua parhailta paikoilta aitiosta käsin, kun KalPan joukkue tarjoaa sykettä kohottavaa ja kinkut sulattavaa urheiluviihdettä KalPa-Tappara jääkiekko-ottelun muodossa keskiviikkona 7.1.2015. Aitiot tähän otteluun uuden vuoden kunniaksi nyt superedullisesti tammialehintaan vain 800 € + alv 24 % (norm. 1300 € + alv. 24 %)! Käytä hyväksesi tämä ainutlaatuinen huipputarjous ja varaa aitiot otteluun KalPa-Tappara ennen kuin muut ennättävät viedä ne käsistä!

Tutustu tarkemmin aitioihimme tästä.


Kaikki VIP-tilojen varaukset KalPan toimistolta puhelimitse aukioloaikoina 044 787 1107 tai sähköpostitse tiia.tanskanen@kalpa.fi