Taistelu playoff-paikoista kiihtyy, hanki irtoliput KalPan kotiotteluihin!



Kiekkokausi käy ottelu ottelulta jännittävämmäksi ja maajoukkuetauolta KalPa palaa kisa-areenoille komeasti sijalta neljä. Tilanne Liigan sarjataulukossa on äärimmäisen jännittävä ja tasainen, joten jokainen täydenpisteen potti on ensiarvoisen tärkeä taistelussa playoff-paikoista.

Yleisö on noussut jo useammassa KalPan kotiottelussa kuudenneksi pelaajaksi ja osoittanut kuinka valtava merkitys yleisön mukana elämisellä on joukkueelle. Fiilistele alta video tunnelmasta, jota et pääse kotisohvalla kokemaan:


Runkosarjassa otteluita on jäljellä vielä seitsemän ja liput näihin otteluihin ovat myynnissä. Kiiruhda lippuostoksille ja saavu nauttimaan jääkiekkoviihteestä parhaimmillaan paikan päälle! Siirry suoraan lippuostoksille tästä.

Viihdyttävää ohjelmaa ja herkullisia uutuksia myyntipisteillä!

KalPan Pregame show aloittaa viihdyttävän otteluillan

Kaudella 2014-2015 otteluilta kotiareenalla alkaa viikonloppuisin perjantain ja lauantain otteluissa Pregame show:lla, joka on Monttu Pubissa 30 minuuttia ennen ottelun alkua. Pregame showssa nähdään vaihtuvia ja mielenkiintoisia vieraita. Haastattelijana toimii Juha Jylhäsalmi ja musiikista vastaa legendaarinen DJ Nite.

Monttu Pubissa voit osallistua myös Data Groupin järjestämään tikkakilpailuun ennen illan ottelun alkua.

Herkku-uutuksia myyntipisteillä

Data Group Areenan myyntipisteiden valikoima on saanut maistuvia uutuksia, kun valikoimat ovat täydentyneet HK:n herkullisilla nakkimukeilla, GO Delin suosikki kolmioleivillä ja muna-pekoni ruisleivillä.

Valikoimista löytyvät tietysti myös vanhat suosikit kuten perinteiset grillimakkarat, hot dogit ja lihapiirakat suolaiseen nälkään ja Fazerin makeat karkipussit ja suklaat makean nälkään. Data Group Areenan B-tasanteella asiakkaita palvelee myös jäätelöbaari.

Katso myyntipisteiden sijainnit täältä.