SSK 7 - ilmoittautuminen Mustan Verkoston linja-autoihin on alkanut! Matkat+lippu alkaen 25 €!

Suuri Savolainen Kokoontuminen on KalPa-kannattajien oma perinne. Joka kausi yksi viikonloppu, vaihtuva paikkakunta - ja KalPan vierasottelu. Katsomossa satoja savolaisia! Kuusi ensimmäistä SSK:ta on houkutellut eri paikkakunnille yhteensä peräti noin 3000 savolaista!

Mikä on osallistujamäärä Espoossa kun SSK palaa sinne viiden vuoden tauon jälkeen? SSK 7 järjestetään Liigan uusimmalla areenalla, Barona Areenalla, joten puitteet ovat huippuluokkaa. 

Suuri Savolainen Kokoontuminen 7 -risteily myytiin loppuun viime viikolla.

Nyt täytetään Mustan Verkoston linja-autoja, jotka palaavat ottelun päätyttyä Savonmaalle. Kauden suurimman vieraspelimatkan hinnat eivät päätä huimaa, hinta vain 29 € ja Mustan Verkoston jäsenet 25 €! Hinta sisältää meno-paluu linja-autokuljetuksen sekä istumapaikan savolaisten katsomonosaan 401.

Etelän savolaiset! Irtolippujen hinta Mustan Verkoston kautta 16 € ja Mustan Verkoston jäsenet 13 € (ovh. 19,5 €). Katsomonosa on kaikille savolaisille yhteinen 401. Tule rohkeasti omiesi keskuuteen, siellä on tunnelmaa!

Lue lisää täältä!

Ota aikalisä arjen pyörityksestä ja lähde tuulettumaan ja tuulettamaan hyvässä seurassa! Paikkoja on rajoitetusti, joten varmista paikkasi nopeasti!