Raskasta Joulua 10-vuotisjuhlakonsertti saapuu Kuopioon joulukuussa ja I Love Kuopio Festival tanssittaa juhlakansaa marraskuussa!



Viime vuonna jättisuosion saavuttanut Raskasta Joulua -kiertue palaa suurempana kuin koskaan tähän saakka, kun kiertue juhlistaa 10-vuotista taivaltaan juhlakiertueellaan. Tunnelmalliset ja perinteiset joululaulut saavat uutta syvyyttä, kun Suomen parhaimmat raskaan rokin artistit esittävät ne omalla tyylillään. Tänä vuonna suosittu Raskasta Joulua -kiertue kaartaa myös Kuopioon lauantaina 13.12. Data Group Areenalle. Kerää siis pikkujoulupoppoo kasaan ja saapukaa porukalla nauttimaan raskaammasta joulutunnelmasta tonttulakit viipottaen.

Viime vuotiseen tyyliin esiintyjät vaihtelevat paikkakunnittain ja Kuopiossa esiintyvät JP Leppäluoto, Marco Hietala, Tommi "Tuple" Salmela, Antony Parviainen sekä Ari Koivunen.

Varmista paikkasi Raskasta Joulua -konserttiin ja siirry lippuostoksille tästä. Lue lisää Raskasta Joulue -kiertueesta täältä.

Voit nauttia raskaista joululauluista myös VIP-tiloissamme



Data Group Areenalla on tarjolla myös erilaisia ja hienoja VIP-tiloja Raskasta Joulua -konserttiin, joissa voit järjestää vaikkapa unohtumattomat pikkujoulut maukkaiden ruokien ja juomien kera. Tarjolla on VIP-tiloja niin muutaman hengen pikkujoulujuhlijoille kuin myös suuremmille juhlaporukoille. Lisätietoa VIP-tiloistamme löydät täältä. 


Indica, Mikael Gabriel, Yö ja Haloo Helsinki! saapuvat Kuopioon, oletko valmis? Hanki liput I Love Kuopio Festivaliin NYT!




I Love Kuopio Festival valtaa Data Group Areenan lauantaina 15.11.2014, kun lavan ottavat haltuun Indica, Mikael Gabriel, sekä  Haloo Helsinki!! Katso tapahtuman aikataulu täältä. Luvassa on loistavaa musiikkia ja railakasta menoa vuoden parhaimmissa kinkereissä! Lisätietoa lipuista täältä.

I Love Kuopio Festivaliin on tarjolla myös laadukkaita VIP-tiloja. Ilahduta yrityskumppaneitasi, työntekijöitäsi tai lähipiiriäsi ja järjestä unohtumattomat pikkujoulut I Love Kuopio Festivalin VIP-tiloissa! I VIP-tiloissa nautit loistavasta musiikista ja herkullisista ruoka- ja juomatarjoiluista illan parhailta paikoilta. Katso VIP-tilojen lisätiedot ja hinnat täältä.

Lipunmyynti I Love Kuopio Festivaliin käy erittäin kuumana, siirry suoraan lippuostoksille tästä.