Pudotuspelit palaavat Kuopioon, KalPa alensi huomattavasti lippujen hintoja

Savolainen erikoisuus: istumaan edullisemmin kuin seisomaan!


Liigan runkosarja päättyy KalPan osalta torstaina 12.3. Tapparan vieraana ja sen ottelun jälkeen on selvillä, milloin, missä ja ketä vastaan KalPa aloittaa pudotuspelit.


Tavoite toteutuu, pudotuspelit palaavat Kuopioon

KalPan tavoite Liiga-kaudelle 2014-2015 oli palauttaa pudotuspelit Kuopioon. Nyt tavoite toteutuu, ja Kuopiossa tullaan näkemään Suomen suosituimman ja seuratuimman urheilusarjan pudotuspelejä jo kuudetta kertaa seitsemän vuoden aikana, mikä on kova saavutus.

Kevätkaudella yleisömäärä nousi jo lähes joka toisessa kotiottelussa yli 4000 katsojan ja tunnelma Data Group Areenalla oli erinomainen. Yleisön paljous ja kotijoukkueen mukana eläminen siivittivätkin KalPan takaisin pudotuspelijoukkueeksi. 


"Playoff-ottelut ovat kaikkien savolaisten yhteistä juhla-aikaa!"

KalPa haluaa tehdä asioita eri tavalla ja on alentanut huomattavasti istumapaikkojen hintoja verrattuna edellisiin Playoff-otteluihin Kuopiossa. Kuopiossa pudotuspelejä voikin nähdä nyt jopa runkosarjan huippuotteluita edullisemmin! Hintojen alentaminen on huomioitu myös Playoff-kausikorttien hinnoissa.

 - Playoff-ottelut ovat kaikkien savolaisten yhteistä juhla-aikaa! Halusimme uudistaa lippujen hinnoittelua ja pyrkiä näin mahdollistamaan kauden odotetuimpien otteluiden seuraamisen paikanpäällä mahdollisimman monelle. Toivottavasti Data Group Areena saadaan täyteen ensimmäisestä ottelusta alkaen ja teemme yhdessä keväästä ikimuistoisen. Playoff-otteluiden tunnelman kiihkeyden voi kokea ainoastaan paikanpäällä!, toteaa toimitusjohtaja Toni Saksman.



Kevätkaudella Data Group Areenalla on saatu nauttia hienosta tunnelmasta. Ja Playoffeissa se vielä kasvaa!


Savolainen erikoisuus: istumaan edullisemmin kuin seisomaan!

Neljännesfinaaleissa ja mahdollisella Villi kortti -kierroksella kaikkiin otteluihin istumapaikkojen hinta on alkaen vain 14 euroa. Kun aikuisten seisomalippujen hinta on 15 euroa, näissä otteluissa nähdään savolainen erikoisuus: Istumaan pääsee edullisemmin kuin seisomaan! 

Lippukartta hintoineen Playoff-kotiotteluihin löytyy täältä.


Lipunmyynti Playoff-kotiotteluihin alkaa torstaina 12.3. klo 22.00

Lipunmyynti KalPan Playoff-kotiotteluihin käynnistyy Lippupalvelun verkkokaupassa täällä torstaina 12.3. klo 22.00. Silloin myyntiin vapautuvat myös kaikki uusimattomat runkosarjan kausikorttipaikat.


Muihin Lippupalvelun myyntipisteisiin Playoff-liput tulevat myyntiin perjantaina 13.3. klo 9.00 ja KalPa Pro Shop aukeaa tällöin myös poikkeuksellisesti jo klo 9.00.

Katso kaikki KalPan lipunmyyntipisteet täältä

Yli viiden hengen ryhmille voi varata etukäteen liput KalPan toimistolta. Huomio, ryhmäkokojen tulee olla varmoja, runkosarjan ryhmälipputarjoukset eivät ole voimassa Playoff-otteluissa. Ryhmäliput KalPan toimistolta puhelimitse 044-787 1100.

Liiga-kauden 2014-2015 KalPan lahjavoucherit eivät käy Playoff-otteluissa.



Runkosarjassa KalPa oli neljänneksi kovin kotijoukkue, 30 ottelusta komeat 21 voittoa. Tervetuloa katsomaan kovaa kotijoukkuetta!


Playoff-kausikortteja voi edelleen ostaa

Playoff-kausikortteja on mahdollista ostaa ensimmäistä kotiottelua edeltävään päivään asti. Mikäli KalPa aloittaa kotiottelunsa neljännesfinaaleissa lauantaina 21.3., Playoff-kausikortteja voi ostaa vielä perjantaihin 20.3. klo 12.00 asti. Mikäli KalPa aloittaa kotiottelunsa Villi kortti -kierroksella lauantaina 14.3., Playoff-kausikortteja voi ostaa perjantaihin 13.3. poikkeuksellisesti aina klo 17.00 saakka.

Playoff-kausikorttien hinnat ovat istumaan alkaen vain 208 euroa ja seisomaan alkaen 116 euroa. Katsomokartta ja Playoff-kausikorttien hinnat ovat nähtävissä täällä. Kaikki mahdolliset Playoff-otteluiden päivät ovat nähtävissä täällä.

KalPan Playoff-kausikortti sisältää 12 KalPan kotiottelua ja Playoff -kausikortin voi maksaa myös etuseteleillä, etukorteilla tai SporttiPassilla. Mahdolliset pelaamatta jäävät Playoff-ottelut hyvitetään ensi kauden kausikortissa, ensi kauden lahjavouchereina tai asiakkaan tilille rahana (ei koske etuseteleillä tai etukorteilla tai SporttiPassilla ostettuja paikkoja). Hyvityssummista ilmoitetaan KalPan kotisivuilla Playoffien jälkeen. Mikäli asiakas haluaa hyvitettävän rahat tililleen, on se ilmoitettava toimistolle erikseen.

Uudet Playoff -kausikortit myydään lippuvihkoina. 

Playoff-kausikorttien myynti KalPan toimistolta, osoitteesta Sairaalakatu 15.


 
Varmista VIP-tilat kysyttyihin Playoff-otteluihin!

Nyt voit varata VIP-tilat näihin kauden odotetuimpiin ja jännittävimpiin otteluihin ilman sitoutumista tai varausmaksua! Ottelupäivien varmistuttua vahvistamme varaukset vielä henkilökohtaisesti joko puhelimitse tai sähköpostitse. Voit myös tehdä varaukseen useampaan mahdolliseen otteluun kerralla.

Katso kaikki mahdolliset Playoff-otteluiden ottelupäivät täältä.

KalPalla on tarjolla erikokoiset ja laadukkaat VIP-tilat: KalPa-aitiot, Trust Corner, Olvi Hall Of Fame ja Kilpikabinetti, joista voit valita omiin tarpeisiinne parhaiten sopivan vaihtoehdon olipa kyseessä sitten yrityksenne illanvietto, kokoustilaisuus tai muu lähipiirin juhlailta. VIP-tilat Playoffeihin alkaen 85 € + alv. / henkilö. Tutustu VIP-tilojemme valikoimaan ja hintoihin täältä.


Kaikki VIP-tilojen varaukset KalPan toimistolta puhelimitse 044-787 1107 (palvelemme ma-to klo 9-16, pe klo 9-12) tai sähköpostitse tiia.tanskanen@kalpa.fi