Playoff 2015 -kausikortit myynnissä NYT!

 

Taistelu playoff-paikoista on tällä hetkellä Liigassa todella kovaa ja piste-erot kärjessä ovat minimalistisia. Jokainen piste ja jokainen voitto ovat erittäin merkittävässä asemassa, kun joukkueet taistelevat playoff-paikoista. KalPa pelaa tällä hetkellä erittäin viihdyttävää, voittavaa kiekkoa ja joukkueella on kirkkaasti silmissä tavoite playoff-paikasta. Playoff 2015 -kausikortit ovatkin NYT myynnissä ja sinä voit varmistaa paikkasi kevään jännittävimpiin playoff-taisteluihin hankkimalla oman kausikortin!

KalPan playoff-kausikortti sisältää 12 KalPan kotiottelua ja playoff -kausikortin voi maksaa myös etuseteleillä, etukorteilla tai SporttiPassilla! Playoff-otteluissa pelaamatta jääneet ottelut hyvitetään ensi kauden kausikortissa, ensi kauden lahjavouchereina tai asiakkaan tilille rahana (ei koske etuseteleillä tai etukorteilla tai SporttiPassilla ostettuja paikkoja). Hyvityssummista ilmoitetaan KalPan nettisivuilla playoffien jälkeen.  Jos asiakas haluaa rahat hyvitettävän tililleen, on se ilmoitettava toimistolle erikseen.

Katso katsomokartta ja playoff-kausikorttien hinnat täältä. Kaikki mahdolliset playoff 2015 -ottelupäivät näet täältä.


Kausikortin jatkaminen playoffeihin

Kauden 2014–2015 runkosarjan kausikorttilaisella on etuosto-oikeus omalle paikalleen playoffeissa. Olemme lähettäneet kaikille kausikorttilaisille henkilökohtaiset playoffkirjeet. Playoff-kausikorttilaskujen eräpäivä on perjantaina 27.2.2015. Playoff-kausikorttilasku on maksettava eräpäivään mennessä, muuten paikka vapautuu automaattisesti takaisin myyntiin. Jos et ole saanut kausikorttilaisen kirjettä 16.2.2015 mennessä, ota yhteys KalPan toimistoon kalpa@kalpa.fi.

Uudet playoff-kausikortit

Runkosarjassa vapaina olleille paikoille voi ostaa playoff-kausikortin 23.2. alkaen ja vapautuneiden runkosarjan paikkojen myynnin aloitamme tiistaina 3.3., emme ota varauksia paikkojen suhteen vastaan.

Uudet playoff -kausipaikat myydään ainoastaan lippuvihkoina. Playoff-kausikorttien myynti playoffien ensimmäiseen KalPan kotiotteluun saakka.


KalPan kausikortit myydään vain KalPan toimistolta, puh. 044 787 1100 / 044 787 1107 tai kalpa@kalpa.fi. Katso KalPan toimiston aukioloajat