Pikkujoulukausi on kohta täällä! Järjestä tunnelmaa täynnä olevat pikkujoulut yrityksellesi tai lähipiirillesi KalPan VIP-tiloissa!



Mikäpä olisikaan parempi tapa katkaista arki ja pimeät illat kuin järjestää innolla odotetut ja erilaiset pikkujoulut huikean urheiluviihteen parissa parhailla paikoilla Data Group Areenan VIP-tiloissa! Tunnelmasta vastaa uudistunut KalPan joukkue, joka on osoittanut tähän astisilla huikeilla pelisuorituksillaan ja komeilla voitoillaan omaavansa tahtotilan ja taidot taistella menestyksestä Puolesta Savonmaan. Yhdistä pikkujoulut huippujääkiekkoon ja tule nauttimaan illasta!

Marras-joulukuussa pikkujoulukauden aikaan KalPa pelaa seuraavat kotiottelut Data Group Areenalla:

  • Lauantai 22.11. KalPa-Blues klo 17.00
  • Torstai 27.11. KalPa-Lukko klo 18.30
  • Lauantai 29.11. KalPa-TPS klo 17.00
  • Perjantai 5.12. KalPa-Kärpät klo 18.30
  • Tiistai 9.12. KalPa-HPK 18.30
KalPalla on tarjolla neljä erilaista ja tyylikästä VIP-tilaa Data Group Areenalla pikkujoulujen viettopaikaksi, joista voitte valita Teille parhaiten soveltuvan vaihtoehdon. Vaihtoehtoina ovat Aitiot, Trust Corner, Olvi Hall Of Fame sekä Kilpikabinetti
Trust Cornerissa sekä Olvi Hall of Famessa voit järjestää pikkujoulusi joko kahdestaan ystäväsi kanssa tai tuoda vaikka isomman ryhmän juhlimaan.
Aitioissa ja Kilpikabinetissa nautit KalPan ottelutapahtumasta yksityistilassa yhdessä työkavereiden tai asiakkaidesi kanssa. Aitioihin voi tilata myös herkullisen joulumenun ja myös Kilpikabinettiin saa joulumenun pienellä lisämaksulla.





Järjestä riemukkaat pikkujoulut I Love Kuopio Festivalin huippuartisteista nauttien!



Ilahduta yrityskumppaneitasi, työntekijöitäsi tai lähipiiriäsi ja järjestä unohtumattomat pikkujoulut upeiden artistien kera VIP-tiloissa! Voitte nauttia tonttulakit heiluen loistavasta musiikista ja herkullisista ruoka- ja juomatarjoiluista illan parhailta paikoilta. Huikean menestyksen saanut I Love Kuopio Festival järjestetään tänä vuonna lauantaina 15.11.2014 ja aikuiset päästetään vauhtiin K-18 osiossa, jossa esiintyjinä Haloo Helsinki ja iki-ihana . Näissä loistavissa kemuissa ei voi kuin viihtyä ja fiilistellä pikkujoulutunnelmassa!

Lisätietoa I Love Kuopio Festivalista saat täältä ja VIP- tiloista tästä.



Pikkujoulut rankempaan makuun Raskasta Joulua 10-vuotisjuhlakonsertin parissa.



Tästä vaihtoehdosta ei kyllä pikkujoulutunnelma voi enää parantua! Kokoa oma rock-henkinen juhlaporukkasi ja tulkaa viettämään erilaisia VIP-pikkujouluja raskaamman musiikin keskelle, kuuntelemalla huippuartistien rockimmalla asenteella esitettyjä joululauluja laadukkaista VIP-tiloistamme! Viime vuonna suuren suosion saanut Raskasta Joulua -kiertue saapuu jälleen Kuopioon lauantaina 13.12.2014.  

Lisätietoa kiertueesta saat täältä ja VIP-tila vaihtoehdoista tästä.



Varmista unohtumattomat juhlat ja varaa oma tilasi NYT! 

VIP-tilavaraukset toimiston aukioloaikoina puhelimitse 044 787 1107 tai sähköpostitse tiia.tanskanen@kalpa.fi.