Pasi Kuivalainen palkittiin Kilpisydänviirillä numero 3

Pasi Kuivalainen palkittiin KalPan 85-vuotisjuhlaottelussa Kilpisydänviirillä numero 3.

Pasi liittyi KalPaan 7-vuotiaana vuonna 1979 Kuopion jäähallin valmistuttua, pelasi KalPan edustusjoukkueessa vuosina 1988-1997 ja uudestaan vuosina 2003-2005, ollen keskeisessä roolissa nostamassa KalPaa takaisin SM-liigaan. Pelaajauran ansioista pelinumero 1 jäädytettiin vuonna 2006.

Vuonna 2002 Pasi lähti KalPa Hockey Oy:n osamistajaksi yhdessä Sami Kapasen ja Kimmo Timosen kanssa. Vuonna 2003 hän palasi tuoreena Suomen mestarina 30-vuotiaana kasvattajaseuraansa Mestikseen ja aloitti kaksoisroolissa, maalivahtina sekä myynti- ja asiakkuusjohtajana. Keväästä 2005 lähtien työpaikkana on ollut kokopäivätoimisesti seuran toimisto, jossa ura on kestänyt jo yli 11 vuotta.

KalPa Hockey Oy kiittää ja onnittelee Pasia!


Kilpisydänviirin myöntämisen säännöt:
1.    Kilpisydänviirin myöntäminen on KalPa Hockey Oy:n korkein virallinen henkilökohtainen kunnianosoitus.
2.    Viiri myönnetään henkilöille erityisen painavista ansioista yhtiön hyväksi tehdystä työstä, henkilön kuuluessa organisaatioon, tai viimeistään viiden vuoden sisällä siitä, kun henkilö kuului organisaatioon.
3.    Myöntämisen tulee tapahtua mieluiten viisien tai kymmenien toimintavuosien merkkipäivinä ja viirit numeroidaan juoksevasti.
4.    Viirin saajista ehdotusten perusteilla päättävät kulloinkin toimiva hallituksen puheenjohtaja yhdessä Kilpisydänviirin saaneiden henkilöiden (vähintään kaksi) kanssa.


Kilpisydänviirillä palkitut:
Kilpisydänviiri numero 1., Sami Kapanen (2009)
Kilpisydänviiri numero 2., Kari Penttilä (2010)
Kilpisydänviiri numero 3., Pasi Kuivalainen (2014)



Puheenjohtaja Sami Kapanen, myynti- ja asiakkuusjohtaja Pasi Kuivalainen ja varapuheenjohtaja Kari Penttilä.