Otteluisäntä LähiTapiola Savo järjesti yhteistyössä KalPan kanssa KYSin pikkupotilaille VIP-kiekkoillan ottelussa KalPa-Sport!

Ottelussa KalPa-Sport otteluisäntänä oli LähiTapiola Savo, joka oli järjestänyt kiekkoiltaan mukavasti oheisohjelmaa kotiyleisölle. Katsojat saivat osallistua ennen ottelun alkua LähiTapiola Savon järjestämään arvontaan, jonka palkintona oli tyylikäs musta Jopo, 1.erätauolla suursuosikiksi noussut HooPee ja LähiTapiola Savon edustajat kertoivat jäällä LähiTapiolan palveluista ja lisäksi LähiTapiola Savo järjesti yhteystyössä KalPan kanssa KYSin pikkupotilaille VIP-kiekkoillan KalPa-aitiossa.



LähiTapiola Savo ja KalPa ovat tehneet yhteistyötä jo useamman vuoden ajan ja yhteistyö on vuosien saatossa syventynyt entisestään. KalPa on tehnyt yhteistyötä myös Lastenklinikoiden Kummit ry:n kanssa jo pitkään ja KalPan pelaajat vierailevat kauden aikana kuukausittain KYSin lastenklinikalla tapaamassa pieniä potilaita. Alkukaudesta KalPa lahjoitti KYSille myös viisi kausikorttia yhdessä Nordean ja yksityishenkilö Stephen Gallan kanssa lapsipotilaiden sekä heidän vanhempiensa käyttöön.

- Idea kutsua KYSiltä lapsipotilaita perheineen KalPan kotiotteluun sai alkunsa, kun olen vieraillut osastolla useampaan otteeseen lähiaikoina. Tuli ajatus, että miten yrityksenä voisimme auttaa lapsien ja heidän perheidensä viihtyvyyttä rankkojen hoitojaksojen aikana. Lopulta syntyi idea kiekkoillasta ja saman tien ehdotin asiaa KalPan myynti-ja asiakkuusjohtajalle Kuivalaisen Pasille. Pasi innostui myös asiasta ja aloimme järjestää tapahtumaa yhteistyössä, taustoittaa LähiTapiola Savon liiketoimintajohtaja Panu Myöhänen.


Kuvassa Jani Ahokas, Roni Pulliainen, Meri Myöhänen ja Joni Koistinen vanhempineen sekä Ruusteri

VIP-kiekkoiltaan KYSiltä osallistui lasten veri- ja syöpätautien osastolta pitkäaikaissairaita lapsia perheineen. Vieraille oli järjestetty maistuvat otteluherkut ja tarjolla oli hampurilaisia, limpparia ja jälkkäriksi karkkia. Lapset saivat seurata illan jännittävän ottelun VIP-aitiosta käsin ja 1.erätauolla lapsia tuli tapaamaan KalPa-maskotti Ruusteri. Lapset saivat muistoksi itselleen KalPa-avaimenperät ja jokainen perhe sai lisäksi aidot KalPa-pelipaidat.

- VIP-otteluilta oli lapsille ja heidän perheilleen ainutlaatuinen ja hieno kokemus! Tällaiset arjen pienet tähtihetket ovat ensiarvoisen tärkeitä näille perheille, sillä moni lapsista on joutunut viettämään pitkiä aikoja osastolla ja eristyksissä. Jotkut lapsista olivat ensimmäistä kertaa kiekko-ottelussa ja ilta oli heille elämys, kertoo KYSin kuntoutusohjaaja Minna Kovanen.

- Tämän kaltainen toiminta on todella tärkeää ja haluaisinkin kannustaa kaikkia yrityksiä panostamaan yhteiskuntavastuuseen. Lasten vilpitön ilo ja hymyilevät kasvot ovat suurin kiitos, mitä voi toivoa, Myöhäsen Panu sanoo.

Kiekkoilta päättyi upeasti kotijoukkueen voittoon ja otteluvieraat poistuivat Data Group Areenalta hymyssä suin. KalPa ja LähiTapiola Savo haluavat toivottaa KYSin pitkäiaikaissairaille potilaille paljon voimia ja tsemppiä paranemiseen!

KalPan seuraava KYS-vierailu on keskiviikkona 25.2. ja vierailulla on mukana myös KalPa-legenda Sami Kapanen!