Odotettu Playoff-kotiavaus lauantaina! Yleisöennuste lauantaille on yli 4500 katsojaa!

Data Group Areena: KalPa - Lukko la 21.3. klo 17.00. Otteluisäntä: Taustamarkkinat - BGMT

KalPalla on takana erinomainen runkosarja ja edessä on vain voitettavaa. Tunnelma torstain harjoituksissa oli sen mukainen, rento. Pelaajat tuulettivat maaleja kuin pikkupojat pihapeleissä ja leveitä hymyjä nähtiin taajaan.

Perjantaina käynnistyvässä ottelusarjassa KalPa on paineeton haastaja, joka on saanut levätä viikon ja on valmis iskemään yhden suurimman mestarisuosikin Lukon kimppuun suurimmalla vahvuudellaan, erinomaisella liikkeellä. Lukon suurin vahvuus on ollut tehokas ylivoimapeli, mutta pudotuspeleissä jäähyjä vihelletään tunnetusti vähemmän jolloin tämä etu pienenee. Neljällä voitolla välieriin, ja siihen KalPalla on kaikki saumat!


Päävalmentaja Pekka Virran, kapteeni Mikko Jokelan ja nuoren komeetan Jonne Tammelan tunnelmat torstai-aamupäivältä täällä.

Lauantain Playoff-kotiavaukseen oli myyty jo torstai-aamuna yli 3000 lippua ja yleisöennuste on jopa yli 4500 katsojaa. Varmista oma paikkasi ajoissa täältä. Huomio, yleisöä on saapumassa Data Group Areenalle todella paljon, joten suosittelemme katsojia saapumaan paikalle normaalia aiemmin.


Takana hieno runkosarja, edessä vain voitettavaa! Kuvassa paineeton haastaja.


Pääsylippujen hinnat alkaen:
- Istumapaikat: 14 €
- Miniperhelippu (1+1) 25 € ja perhelippu (2+2 / 1+3): 68 €. HUOMIO, miniperheliput pudotuspeleissä vain katsomonosaan D4.
- Seisomapaikat: 7 €

Katso kaikki lippujen hinnat täältä. HUOMIO, runkosarjan lahjavoucherit eivät käy pudotuspeleissä.

Lapset (7-15 v.), opiskelijat, varusmiehet / siviilipalvelusmiehet, Kuopion Työttömät ry:n jäsenet, eläkeläiset. HUOMIO, varaudu todistamaan alennusoikeutesi.


Lippujen ennakkomyynti:
Hanki liput ennakkoon suoraan täältä tai käy ennakkomyyntipisteellä, jotka näet täältä.

Ostaessasi lipun Data Group Areenan A- tai B-ovelta, varaudu mahdollisiin jonoihin.

Kausikorttilaisia ja ennakkoon lipun lunastaneita kehotetaan käyttämään B-, C- ja D-sisäänkäyntejä.


Lippujen myynti, Data Group Areena:
Ennakkoon varatut liput löytyvät  A-oven vasemmalta ovelta.

Lipunmyynti A- ja B-ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Katso lisää täältä.

Sisäänkäynti kaikilta ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkamista.


Veikkauspiste:
Veikkaus on poistanut Liiga-areenoilta Veikkauspisteet. Data Group Areenaa lähimmät Veikkauspisteet ovat Siwa Pelimies sekä Keilahalli.


Jäätelöbaari:
B-tasanteella KalPa Shopin vieressä palvelee tällä kaudella jäätelöbaari, joka tarjoaa herkulliset jäätelöannokset lisukkeilla ja perinteiset tötteröt. Lue lisää täältä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
KalPan viralliset jälkipelit järjestetään jokaisen Liiga-kotiottelun jälkeen ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen Mikko Juntunen ja vieraaksi saapuu nyt kokenut KalPan oma kasvatti, puolustaja Jussi Timonen.


OTTELUOHJELMA:
- Pe 20.3. klo 18.30 Lukko - KalPa 3-0
- La 21.3. klo 17.00 KalPa - Lukko
- Ti 24.3. klo 18.30 Lukko - KalPa
- To 26.3. klo 18.30 KalPa - Lukko

- La 28.3. klo 17.00 Lukko - KalPa (tarvittaessa)
- Ma 30.3. klo 18.30 KalPa - Lukko (tarvittaessa)
- Ti 31.3. klo 18.30 Lukko - KalPa (tarvittaessa)