Odotettavissa maanantain ottelussa: hurjaa taistelua ja loistavaa tunnelmaa!

Data Group Areena: KalPa - Lukko ma 30.3. klo 18.30. Otteluisäntä: Kunnonpaikka

Erä 1.: KalPa on tehnyt jo ottelusarjan mahdottomimman nousunsa, se tapahtui kolmannessa ottelussa Raumalla. Joukkue oli tehnyt kahdeksaan erään vain yhden maalin ja kolmannen erän alussa tilanne oli kova, se tarvitsi voittoon kolme maalia. Lisäksi se joutui pelaamaan erän viimeisen viisi minuuttia alivoimalla. Mitä KalPa teki? Nousi voittoon jatkoerässä. Se oli lausunto, tämä joukkue voi mennä tänä keväänä pitkälle!

Erä 2.: Keväällä 2011 Lukko johti voitoin 3-2 ja saavuttiin Kuopioon. Edellisenä päivänä Lukko voitti peräti 5-0 ja KalPalta loukkaantuivat tärkeät yksilöt Kiiskinen ja Miettinen. Mitä KalPa teki? Nousi pahasti raihnaisenakin voittoon jatkoerässä. Nyt lähtökohdat ovat erittäin paljon paremmat, Lukon voi sanoa tarvinneen edellisen ottelun voittoon jopa KalPan apua ja lisäksi KalPa saa kovia vahvistuksia, pelaajista jotka tuovat paljon lisää energiaa.

Erä 3.: Tunnelma Data Group Areenalla oli torstaina aivan loistava, mikä sytytti KalPan pelaamaan upeasti ja tasoittamaan ottelusarjan. Vastaavasti keltapaitojen kaikkensa jäällä antaminen sai aikaan sen, että katsomossa tunnelma oli karnevaalimainen, ja yleisöaallotkin kiersivät. Raumalla lauantaina nähty KalPan kolmannen erän peli-ilme ja torstaina nähty kotiyleisön tuki kun yhdistetään, ottelusarja on maanantai-iltana jälleen tasan.

Jatkoerä: Savossa usko omiin on vahva ja lipunmyynti maanantaille oli poikkeuksellisen vilkasta jo ennen Rauman ottelua perjantaina ja lauantaina. Yleisöä tulee paljon, varmista oma paikkasi jo nyt
täältä!

Pääsylippujen hinnat alkaen:
- Istumapaikat: 14 €
- Miniperhelippu (1+1) 25 € ja perhelippu (2+2 / 1+3): 68 €. HUOMIO, miniperheliput pudotuspeleissä vain katsomonosaan D4.
- Seisomapaikat: 7 €

Katso kaikki lippujen hinnat täältä. HUOMIO, runkosarjan lahjavoucherit eivät käy pudotuspeleissä.

Lapset (7-15 v.), opiskelijat, varusmiehet / siviilipalvelusmiehet, Kuopion Työttömät ry:n jäsenet, eläkeläiset. HUOMIO, varaudu todistamaan alennusoikeutesi.

Lippujen ennakkomyynti:
Hanki liput ennakkoon suoraan täältä tai käy ennakkomyyntipisteellä, jotka näet täältä.

Ostaessasi lipun Data Group Areenan A- tai B-ovelta, varaudu mahdollisiin jonoihin.

Kausikorttilaisia ja ennakkoon lipun lunastaneita kehotetaan käyttämään B-, C- ja D-sisäänkäyntejä.

Lippujen myynti, Data Group Areena:
Ennakkoon varatut liput löytyvät  A-oven vasemmalta ovelta.

Lipunmyynti A- ja B-ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Katso lisää täältä.

Sisäänkäynti A-, B-, C- ja D-ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua.

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkamista.

Veikkauspiste:
Veikkaus on poistanut Liiga-areenoilta Veikkauspisteet. Data Group Areenaa lähimmät Veikkauspisteet ovat Siwa Pelimies sekä Keilahalli.

Jäätelöbaari:
B-tasanteella KalPa Shopin vieressä palvelee tällä kaudella jäätelöbaari, joka tarjoaa herkulliset jäätelöannokset lisukkeilla ja perinteiset tötteröt. Lue lisää täältä.

KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
KalPan viralliset jälkipelit järjestetään jokaisen Liiga-kotiottelun jälkeen ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen Mikko Juntunen, vieraana tänään Sami Kapanen.