Matka kohti playoff-kevättä alkaa, varaa ennakkoon VIP-tilat KalPan kotiotteluihin!



Playoff-kevät tulee olemaan tunnetta ja taistelua täynnä ja parhaat elämykset koet KalPan VIP-tiloissa! KalPan järjestämissä VIP-otteluilloissa kaikki on yhdessä paketissa. Ilta alkaa maukkaalla ruoalla herkutellen, jonka jälkeen päästään jännittämään illan playoff-ottelua, ensimmäisellä erätauolla nautitaan kahvit kera suussa sulavan jälkiruoan ja VIP-tilojen ammattitaitoiset tarjoilijat pitävät huolen siitä, että ilta jääkiekon parissa sujuu erinomaisesti.

Nyt voit varata meiltä VIP-tilat ennakkoon superjännittäviin playoffeihin ilman sitoutumista tai varausmaksua! Ottelupäivien varmistuttua vahvistamme varaukset vielä kertaalleen henkilökohtaisesti joko puhelimitse tai sähköpostitse. Voit myös tehdä useamman varauksen kerralla!

Katso kaikki mahdolliset playoff 2015 -ottelupäivät täältä.
 

Monipuoliset VIP-tilat asiakkaan tarpeisiin

KalPalla on tarjolla erikokoiset ja laadukkaat VIP-tilat: Aitiot, Trust Corner, Olvi Hall Of Fame ja Kilpikabinetti, joista voitte valita omiin tarpeisiinne parhaiten sopivan vaihtoehdon olipa kyseessä sitten yrityksenne illanvietto, kokoustilaisuus tai muu lähipiirin juhlailta. VIP-tilat alkaen playoffeihin 85 € + alv /henkilö. Tutustu playoff 2015 VIP-valikoimaan ja VIP-hintoihin täältä.



Toimi pian ja varmista VIP-paikat playoff-kevään otteluihin!


Kaikki VIP-tilojen varaukset KalPan toimistolta puhelimitse aukioloaikoina 044 787 1107 tai sähköpostitse tiia.tanskanen@kalpa.fi