Marraskuun kausikorttilaisten arvonnoissa voittivat Markku Veijalainen sekä Pekka Hiltunen!

Marraskuussa kausikorttilaisille arvottiin kaksi upeaa palkintoa: SOL:n lahjakortti ja kahden lipun paketti Jarkko Ahola – No Limits -konserttiin Musiikkikeskukselle! Kausikorttilaisten keskuudesta SOL:n lahjakortin voitti Markku Veijalainen ja konserttiliput voitti Pekka Hiltunen.



Myös joulukuussa kausikorttilaisten hemmottelu jatkuu ja palkintoja luovutetaan kausikorttilaisille jälleen kaksi: VIP-aitio KalPan runkosarjan kotiotteluun ja VIP-liput supersuosittuun Raskasta Joulua -tapahtumaan. Voittajat selviävät perjantaina 5.12. ottelussa KalPa-Kärpät.

Muistathan hyödyntää kausikorttilaisten etupelitarjoukset ja tapahtumakorttiedut!

Kauden aikana on yhteensä seitsemän kausikorttilaisten etupeliä, joissa on kausikorttilaisille suunnattuja erikoistarjouksia. Seuraava kausikorttilaisten etupeli pelataan torstaina 27.11. ottelun KalPa-Lukko yhteydessä. Katso etupelitarjoukset täältä.

Kausikortti on kaudella 2014-2015 myös tapahtumakortti, jolla kausikorttilainen saa alennuksia/etuja Kuopion alueen eri tapahtumista. Loppuvuodelle 2014 etuja kausikorttilaisille on vielä Kuopion kaupunginteatterin esityksiin, I Love Kuopio Festivaliin sekä Kuopion Musiikkikeskuksen Silkkaa joululaulun iloa –konserttiin. Lue lisää täältä.

Katso kausikorttilaisten edut, tarjoukset ja etuottelupäivät täältä.