Lue Pekka Virran, Mikko Jokelan ja Jonne Tammelan tunnelmat torstailta!

Kevät-talvi alkaa vaihtua Savon sydämessä kevääksi! Vahvoja kevään merkkejä on ilmassa kaksikin; räystäiltä tippuvat vesipisarat ja hymyjen leveys sekä silmäniskujen määrä KalPan harjoituksissa.

Torstain aamupäivän harjoituksissa joukkueen tekemisen meininki ja paineettoman haastajan peli-ilo välittyivät kauas katsomoon asti. Kaukalon kulmissa vuoroaan odottavien pelaajien kasvoilla loisti hymy aivan eri tavalla kuin keskitalven harjoituksissa ja maaleja tuuletettiin kuin pikkupojat pihapeleissä. Vuodenajasta ei voi erehtyä!



Puolesta Savonmaan kohti keltaista kevättä: Pekka Virta, Mikko Jokela ja Jonne Tammela.


Päävalmentaja Pekka Virta:

 - Halonen on joukkueelle tärkeä kokeneena ja fyysisenä soturina, hän palaa kokoonpanoon ja on meille iso vahvistus. Rissanen ja Timonen luistelevat jo, katsotaan missä ottelussa he palaavat.

 - Runkosarjan jälkeen pidettiin kolmen päivän vapaa. Ollaan harjoiteltu aamupäivällä ja levätty, ollaan täytetty energiavarastot ja kun pelit jatkuvat niin jalat liikkuvat taas hyvin.

 - Runkosarjan lopulla joukkue otti paineita sijoittumisesta kuuden joukkoon, tavoitteeseen yltäminen on vapauttanut tunnelmaa. Hieno kausi tähän asti ja nyt nautitaan!

 - Odotetaan että Raumalla on halli täynnä, hienoa kuulla että halli on tulossa täyteen myös Kuopiossa, homma on tasan. Lukko lentää ja organisaatio mahdollisti lentämisen myös meille, homma on tasan. Kaukalossa voimasuhteet ovat tasan. Olemme hyvässä tilanteessa, pienet marginaalit ratkaisevat.

 - Meidän oma paras riittää pitkälle, uskon että se riittää jopa päätyyn asti.


Kapteeni Mikko Jokela:

 - Erittäin hyvät tunnelmat ovat itsellä ja kaikilla tuolla kopissa, hyvä runkosarja on antanut lisää itseluottamusta. Sopivasti jo jännittää, huomenna mennään jo.

 - Pelin henki on lomalle tai jatkoon, nyt pelataan tosissaan isoista asioista. Ollaan levätty hyvin ja ollaan fressinä perjantaina.

 - Lukko on tuttu joukkue ja ollaan pelattu heitä vastaan hyvin. Tiedetään mitä sieltä tulee vastaan, mutta tietenkin tässä on katsottu jotain tiettyjä juttuja heidän pelaamisessa.


Jonne Tammela:

 - Loistava fiilis! Haluaisi päästä jo pelaamaan, nämä ovat itselle ensimmäiset miesten pudotuspelit.

 - Yritän pelata joka tilanteen loppuun asti, annan kaikkeni, ei tule jäämään yrityksestä kiinni. Jokaisessa tilanteessa ja vaihdossa teen kaiken minkä pystyn joukkueen eteen. Tuo on tullut pienestä asti luonnostaan, ei tarvitse miettiä sitä.

 - Lukolla on joitakin vähän isompia pelaajia jotka eivät liiku niin hyvin, heistä on helpompi päästä luistelemalla ohi, heillä se kääntyminen kestää kauemmin.

 - Tiukkoja pelejä odotan jokaisesta, me ollaan pelattu Lukkoa vastaan hyvin koko kausi, Tosi hyvät mahdollisuudet voittaa ja mennä jatkoon! Pienestä tulee olemaan kiinni.




Puolesta Savonmaan t-paidat ja muut KalPa-tuotteet kaikkialle maailmaan täältä!

Liput kahteen ensimmäiseen kotiotteluun ovat myynnissä! Katso myyntipisteet täältä!

Playoff-kausikortit myynnissä KalPan toimistolla perjantaihin 20.3. klo 12.00 asti. Lue lisää täältä!

VIP-tilat kahteen ensimmäiseen kotiotteluun ovat varattavissa! Lue lisää täältä!


OTTELUOHJELMA
- Pe 20.3. klo 18.30 Lukko - KalPa
- La 21.3. klo 17.00 KalPa - Lukko
- Ti 24.3. klo 18.30 Lukko - KalPa
- To 26.3. klo 18.30 KalPa - Lukko

- La 28.3. klo 17.00 Lukko - KalPa (tarvittaessa)
- Ma 30.3. klo 18.30 KalPa - Lukko (tarvittaessa)
- Ti 31.3. klo 18.30 Lukko - KalPa (tarvittaessa)