Liigan Veikkauskierrokset ovat kannattajien juhlapäiviä



Veikkauksen ja Liigan pitkäaikainen yhteistyö saa uuden ja tunnelmaa kohottavan muodon tämänvuotisilla Liigan Veikkauskierroksilla. Viime tammikuussa ensimmäistä kertaa pelattujen Veikkauskierrosten kaikkiin otteluihin on tänä vuonna tarjolla satoja Veikkauksen tarjoamia lippuja.

– Veikkauskierroksilla on tarjolla erityistä urheilullista jännitettä, kun joukkueet kohtaavat toisensa kahdesti nopealla aikavälillä. Haluamme kantaa kortemme kekoon, jotta tunnelma nousee taatusti kattoon. Siksi tarjoamme kannattajaryhmille mahdollisuuden kutsua uusia kannattajia mukaan, kertoo Veikkauksen yhteyspäällikkö Tuomo Torkkola.

Lippuja on jaossa kotiottelua kohden 200–300 kpl / joukkue, riippuen hallin koosta. Seuraa lippujen jakamisesta KalPan kannattajaryhmän Mustan Verkoston tiedotusta.

Liiga on halunnut myös muistaa kannattajia. Jokaisen joukkueen kannattajille on tilattu 800–1200 kappaletta joukkueen väreissä olevia heilutuslippuja, jotka ovat käytössä joukkueiden Veikkauskierroksen kotiotteluissa. Tämän jälkeen liput jäävät kannattajille jatkokäyttöä varten.

– Syyskaudella istuimme kannattajaryhmien kanssa alas ja mietimme, mitä voisimme yhdessä tehdä ja miten Liiga voisi olla tukemassa kannattajaryhmien toimintaa. Tämä oli erityisen hieno ele Veikkaukselta. Nyt kannattajat voivat kutsua ystäviä ja läheisiä mukaan peliin aistimaan hallitunnelmaa ja toteamaan, että kiekko on parasta paikan päällä. Fiilistä ei varmasti tule puuttumaan Veikkauskierroksien otteluista, kertoo Liigan yhteyspäällikkö Kaisa Hollo.

Vastakkain pelaavat joukkueet ovat myös yhteisesti sopineet vierasmatkalle lähteville kannattajaryhmille normaalista poikkeavat kampanjahinnat. Kuopiossa JYP-kannattajat pääsevät Data Group Areenalle Veikkauskierroksen otteluun KalPa-JYP perjantaina 23.1. huippuedullisella viiden euron hinnalla seisomakatsomoon, kun lipputilaukset tulevat ennakkoon keskitetysti JYP Fan Clubin kautta. 

Liiga on Veikkauksen urheiluvedonlyönnin suosituin kohdesarja.

Veikkauskierroksen otteluparit:

Blues - HIFK (torstai 22.1. Espoo, perjantai 23.1. Helsinki)
Sport - Ilves (perjantai 23.1. Vaasa, lauantai 24.1. Tampere)
Pelicans - SaiPa (perjantai 23.1. Lappeenranta, lauantai 24.1. Lahti)
Kärpät - HPK (perjantai 23.1. Oulu, lauantai 24.1. Hämeenlinna)
Ässät - Lukko (perjantai 23.1. Pori, lauantai 24.1. Rauma)
TPS - Tappara (perjantai 23.1. Tampere, lauantai 24.1. Turku)
JYP - KalPa (perjantai 23.1. Kuopio, lauantai 24.1. Jyväskylä)