Konditoria Malmberg KalPan yhteistyökumppaniksi, lauantaina munkit 1 euron!

KalPa ja Konditoria Malmberg ovat solmineet yhteistyösopimuksen Liiga-kausille 2014-2015 ja 2015-2016. Yhteistyön myötä KalPa hankkii ottelutapahtumiin leipomotuotteita Konditoria Malmbergilta.

 - Olemme tyytyväisiä kun pääsimme sopimukseen Konditoria Malmbergin kanssa. Haluamme tarjota asiakkaillemme Data Group Areenalla aina tuoreita ja parhaita mahdollisia tuotteita ja Konditoria Malmbergin kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme uunituoreita leipomotuotteita viikon jokaisena pelipäivänä. Malmbergin laaja tuotevalikoima antaa mahdollisuuden myös tuotetarjonnan laajentamisen kotiotteluissamme, KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman toteaa.

 - Meille on kunnia-asia olla tavarantoimittaja näin tunnetulle ja perinteikkäälle urheiluseuralle. Yhteistyö KalPan kanssa tuo meille positiivista näkyvyyttä. Tiesin, että meiltä löytyvät tuotteet, jotka sopivat hyvin KalPan tarpeisiin ja toimitusten aloitus sujui todella helposti,  Konditoria Malmbergin toimitusjohtaja Sami Malmberg kertoo.

Alkaneen yhteistyön kunniaksi KalPa ja Konditoria Malmberg yhdessä tarjoavat lauantain 29.11. KalPa-TPS ottelussa munkit hintaan 1 € / kpl.