Kiitos KalPa-perheelle Liiga-kaudesta 2014-2015!

Laitoimme tälle kaudelle paljon asioita uusiksi. Osa uudistuksista oli suurelle yleisölle näkyviä, osa ei. Organisaatiolla oli tavoite palauttaa neljä asiaa; pelillinen identiteetti, urheilullinen uskottavuus, yleisö katsomoon ja pudotuspelit Kuopioon. 

Maanantaina päättyneellä kaudella KalPa esitti yhden Liigan 40-vuotisen historian kovimmista comebackeista, viimeiseltä sijalta yhdessä kaudessa kuudenneksi. Pudotuspeleissä nuori joukkue pystyi loukkaantumisten keskelläkin laittamaan mestarisuosikki Lukon todella ahtaalle vieden ottelusarjan kuudenteen otteluun.

Päävalmentaja Pekka Virran johdolla KalPa erottui kaikista muista Liiga-joukkueista pelaten erittäin viihdyttävää liikkuvaa taitojääkiekkoa, josta kotiyleisö nautti ja jota hehkutettiin mediassakin läpi kauden useaan otteeseen. Samalla valmennus nosti joukkueeseen rohkeasti uusia nuoria pelaajia ja viime kaudella joukkueeseen nousseet nuoret pelaajat kehittyivät uudelle tasolle.


Joukkue pystyi tarjoamaan KalPa-perheelle Liiga-kauden aikana paljon ilonhetkiä.

Kotiotteluiden yleisömäärää KalPa pystyi kasvattamaan viime kaudesta 20 000 katsojan verran. Yleisömäärät olivat lupaavassa nousussa kevät-talvella ja pudotuspeleissä aistittavissa oli jopa buumin aineksia kun kaikki kotiottelut vetivät komeasti yli 4000 katsojaa ja tunnelma Data Group Areenalla oli loistava. 

Yllämainittuihin tuloksiin KalPa ylsi nuorella joukkueella, jonka parhaat vuodet ovat vielä edessäpäin. Joukkue on vahvasti omavarainen ja nuoren joukkueen runko tulee säilymään ensi kaudelle erinomaisesti koossa. Myös ensi kaudella KalPa tulee pelaamaan Pohjois-Savon väreissä, vahvasti savolaisella joukkueella ja pelitavalla, jonka on sanottu ilmentävän kaikista Liiga-joukkueista parhaiten paikkakunnan omaa identiteettiä.

On kiitoksen aika. KalPa Hockey Oy haluaa kiittää lämpimästi koko KalPa-perhettä; yhteistyökumppaneita, kausikorttilaisia, lipunostajia, kannattajia, ottelutapahtumissa yleisöä palvelevaa henkilökuntaa, kaikkia juniorijoukkueidemme eteen arvokasta työtä tekeviä henkilöitä sekä upeita hetkiä läpi kauden tarjonnutta edustusjoukkuetta.

Kausi oli kokonaisuutena onnistunut suunnan muutos, missä onnistuimme yhdessä teidän kanssa. Olemme valmiina tekemään kovasti töitä nyt kaukalossa ja katsomossa saavutetun hyvän nosteen jatkumiseksi ensi kaudelle, joka on meille hieno mahdollisuus. Toivomme, että te olette mukana myös ensi kaudella. Yhdessä voimme menestyä.


Keltamustin jääkiekkoterveisin,

KalPa Hockey Oy