Kausikorttilaisten joulukuun arvonnassa voitot menivät Janne Seppälälle sekä Minna Antikaiselle!

Marraskuun tavoin myös joulukuussa halusimme joulun kunniaksi arpoa kausikorttilaisille kaksi upeaa palkintoa, jotka ovat VIP-aitio KalPan runkosarjan kotiotteluun sekä VIP-liput supersuosittuun Raskasta Joulua -tapahtumaan. Onni potkaisi tällä kertaa Janne Seppälää ja Minna Antikaista, jotka saivat palkinnot itsellään perjantain ottelussa KalPa-Kärpät!

Tammikuussa arvonnat jatkuvat ja vuorossa on Fressin lahjakortin arvonta. Voittaja selviää heti vuoden 2015 ensimmäisessä kotiottelussa perjantaina 2.1. ottelussa KalPa-JYP.

Muistathan hyödyntää kausikorttilaisten etupelitarjoukset ja tapahtumakorttiedut!

Kauden aikana on yhteensä seitsemän kausikorttilaisten etupeliä, joissa on kausikorttilaisille suunnattuja erikoistarjouksia. Seuraava kausikorttilaisten etupeli pelataan tiistaina 9.12. ottelun KalPa-HPK yhteydessä. Katso etupelitarjoukset täältä.

Kausikortti on kaudella 2014-2015 myös tapahtumakortti, jolla kausikorttilainen saa alennuksia/etuja Kuopion alueen eri tapahtumista. Loppuvuodelle 2014 etuja kausikorttilaisille on vielä Kiekkoa ja Kiveä –teatteri-iltaan sekä Kuopion Musiikkikeskuksen Silkkaa joululaulun iloa –konserttiin. Lue lisää täältä.

Katso kausikorttilaisten edut, tarjoukset ja etuottelupäivät täältä.