Kasperi Kapanen palaa KalPaan, Tomas Kubalik jatkaa joukkueessa

Vahvasti kauden aloittanut, tällä hetkellä Liigassa toisena oleva KalPa saa hyökkäykseensä kovan vahvistuksen. Kehuja otteistaan Pittsburgh Penguinsin harjoitusleirillä saanut, Penguinsin viime kesän ykköskierroksen NHL-varaus Kasperi Kapanen (18) palaa vielä täksi kaudeksi Savon sydämeen.

Tomas Kubalikin (24) sopimuksessa oli optio loppukauden sopimuksen purkamiseen, mikäli Kapanen palaa lokakuussa KalPaan. Kubalik on osoittautunut niin kovaksi vahvistukseksi, että KalPa on päättänyt tehdä lisäpanostuksen joukkueeseensa ja tshekki jatkaa Kuopiossa kauden loppuun.


Savolainen yleisö saa nauttia Kasperi Kapasen viihdyttävästä pelistä Data Group Areenalla vielä yhden kauden!


"Laatua ja leveyttä hyökkäykseen"

16- ja 17-vuotiaana Kapanen on ehtinyt pelata Liigan runkosarjaa KalPassa yhteensä 60 ottelua, joissa on syntynyt pisteet 11+7=18.

 - Pelaaja onnistui Penguinsin harjoitusleirillä todella hyvin ja vakuutti organisaation. Meille oli yllätys, että Kasperi tuli takaisin, mutta tottakai tämän tason nuori lupaus otetaan avosylin vastaan. Hän tuo hyvää laajuutta kokoonpanoomme ja valmennukselle vaihtoehtoja peluutukseen. Ominaisuuksina saamme joukkueeseen lisää luisteluvoimaa ja ratkaisuvoimaa kun Kasperi alkaa kilpailla pelipaikasta kärkiketjuihin, toteaa urheilujohtaja Kimmo Kapanen.


"Lisäarvoa kausikorttilaisille"

Kubalik on tällä hetkellä KalPan toiseksi paras pistemies tehtyään pisteitä lähes piste per peli tahtia. Yhdeksän ottelun pisteet ovat nyt 1+7=8. Lisäksi tshekki on tärkeä esimerkki joukkueen sisällä kovasta työnteosta vaihdosta toiseen.

 - Päädyimme tekemään lisäpanostuksen joukkueeseen, sillä Kapasen tulon lisäksi Kubalik jatkaa joukkueessa kauden loppuun. Näin voimme tarjota lisää hyviä syitä saapua seuraamaan kotiotteluitamme paikan päälle Data Group Areenalle. Samalla pystymme tarjoamaan kausikorttilaisillemme lisäarvoa, yhden uuden kovan luokan pelimiehen lisää joukkueeseen, kertoo toimitusjohtaja Toni Saksman.

 - Odotamme joukkueen hyvän kauden aloituksen myötä yleisön mielenkiinnon lisääntyvän. Uskomme tämän lisäpanostuksen vahvistavan joukkuetta ja auttavan sitä menestymään myös jatkossa.


Kasperi Kapanen liittyy KalPan Liiga-joukkueeseen maanantaina. Ensimmäisen kerran kotiyleisön edessä Kapanen nähdään perjantaina 17.10., ottelussa Pelicansia vastaan. Ottelun liput ovat jo myynnissä.