KalPan jälkipelit palaavat tuttuun ravintolaan, Amarillo panostaa vahvasti tuotteeseen

KalPan viralliset jälkipelit runkosarjan kotiotteluiden jälkeen järjestetään Liiga-kaudella 2014-2015 ravintola Amarillossa.

85-vuotisjuhlakaudelle KalPa palaa juurilleen käyttämään keltaista kotipelipaitaa. Sopivasti juhlakauteen osuu myös jälkipelien palaaminen Amarilloon, missä KalPan jälkipelit järjestettiin pitkän aikaa, 1980-luvulta aina 1990-luvun loppuun asti.


”Haluamme tarjota KalPa-perheelle kaupungin parasta”

- Olemme olleet jo vuosia KalPa-perheen kumppanina ja kun tuli tällainen mahdollisuus, meille oli heti selvää että emme halua jättää tätä tilaisuutta käyttämättä. Halusimme palauttaa KalPan jälkipelit kotiin, kertoo PeeÄssän toimialajohtaja Ville Puustinen.

- Haluamme tarjota KalPa-perheelle kaupungin parasta, sillä Liiga-avaukseen valmistuva uudenkarhea kisastudio on Kuopion ravintoloiden ainoa kisastudio HD-kuvalla ja äänellä. Meillä kannustetaan alkavan kauden aikana hyvässä seurassa kaikki KalPan ottelut. Tervetuloa tukemaan savolaista kiekkokulttuuria!


”Haluamme palvella kaikkia KalPa-kannattajia”

- Olville oli tärkeää, että PeeÄssä haluaa panostaa vahvasti jälkipeleihin. Amarilloon rakennetaan kisastudio missä KalPa-kannattajat voivat nähdä kaikki KalPan ottelut. Näin voidaan palvella myös kannattajia ketkä eivät pääse paikanpäälle otteluihin, kertoo Olvi Oyj:n myyntipäällikkö Ari Ahjolinna.

- Luonnollisesti meille KalPan pitkäaikaisena megakumppanina oli tärkeää myös se, että Olvin tuotteet ovat jälkipelejä isännöivässä ravintolassa vahvasti esillä.


”Joskus pelaajat saapuivat jälkipeleille jo ennen selostajaa”

Samalla kun KalPan jälkipelit palaavat legendaariselle näyttämölle, jälkipelien seremoniamestariksi palaa alkuperäinen isäntä, legendaarinen Mikko Juntunen.

 - Ympyrä sulkeutuu, sillä KalPan jälkipelit aloitettiin Amarillossa kultaisella 80-luvulla. Silloin oli värikästä menoa! Mielenkiintoisia hetkiä on luvassa pelaajien kanssa Amarillon lauteilla aivan varmasti myös tulevalla kaudella, uskoo KalPan otteluiden tunnelmia neljällä eri vuosikymmenellä välittänyt Mikko Juntunen.

- Takavuosina kävi joskus niinkin, että KalPan pelaajat olivat Amarillossa jo ennen ruuhkaan juuttunutta selostajaa. Jälkipeleillä kävivät kaikki KalPan tähdet Rinteestä, Rusnakista, Thompsonista ja Sapergiasta lähtien. Lisäksi vieraina oli vanhoja pelimiehiä, Mäkelän Seppoa, Lindströmin Currea ja useamman kerran myös vierasjoukkueen paikallisradion selostajia jotka jäivät Kuopioon yöksi, muun muassa JP Jalo oli monta kertaa mukana.


Liiga-kauden 2014-2015 ensimmäiset KalPan jälkipelit perjantaina 12.9. Liiga-avauksen KalPa-SaiPa jälkeen, alkaen noin 45 minuuttia ottelun päättymisestä.