KalPalle piste, Bluesille kaksi, savolaiset jatkavat Liiga-kärjessä

KalPa - Blues 2-3 VL (2-0, 0-0, 0-2, 0-0, 0-1)

Tilastot täällä. Kuvagalleria ottelusta tulee täällä.

KalPan ja Bluesin väliset ottelut ovat tällä kaudella olleet hyvin tiukkoja taisteluita. Lokakuussa Kuopiossa KalPa voitti 1-0 ja seuraavalla kierroksella joukkueet kohtasivat jo Espoossa, nyt KalPa voitti 1-3, viimeisen osuman syntyessä tyhjään maaliin. Näin ollen kauden kolmannesta keskinäisestä kohtaamisesta oli lupa odottaa tasaista taistoa, jonka kumpi vain voi voittaa.

Niin myös kävi ja ottelusta tuli numerollisesti niin tasainen, että voittaja löydettiin vasta voittomaalikilpailun jälkeen. KalPa siirtyi avauserässä Antti Halosen ja Janne Kolehmaisen kauden toisilla maaleilla kahden maalin johtoon. Kolmannessa erässä Blues tuli Miro Aaltosen ylivoimamaalilla ja Kai Kantolan maalilla tasoihin. KalPa oli ottelussa hallitsevampi osapuoli, etenkin avauserässä ja jatkoajalla, mutta Bluesin sitkeys palkittiin ottelun lopussa.

Muutaman tappion jälkeen KalPa palasi kuluneella viikolla komeasti pisteiden saalistajaksi, ottaen viikon kolmesta ottelusta kaksi voittoa ja yhteensä seitsemän pistettä. Viikon päätteeksi savolaiset johtavatkin koko Liigaa. On kuitenkin hyvä muistaa, että Liiga on nyt niin upean tasainen, että jo muutama peräkkäinen tappio tai voitto voi vaikuttaa sarjasijoitukseen useiden sijojen verran.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
 - To 27.11 klo 18.30 KalPa - Lukko  Supersaver
 - La 29.11. klo 17.00 KalPa - TPS  Classic
 - Pe 5.12. klo 18.30 KalPa - Kärpät  Premium