KalPalle niukka tappio Tampereella, suora playoff-paikka edelleen hallussa

Ilves - KalPa 2-1 (1-0, 1-0, 0-1)

Tilastot täällä.

KalPalle runkosarjan loppusuoran otteluohjelma on yhtä aikaa todella haastava että erinomaista valmistautumista pudotuspelejä ajatellen. Viimeiset kolme viikkoa runkosarjasta vastassa on ottelu toisensa jälkeen joukkueita, jotka taistelevat kynsin ja hampain juuri samoista sijoituksista kuin KalPa itse.

Pisteet ovat todella tiukassa ja on ollut odotettavissa, että taistelu suorasta pudotuspelipaikasta tulee olemaan huikean tiukkaa ja ratkeaa todennäköisesti vasta runkosarjan päätöskierroksella. Mutta, juuri tällaisia, todella kovia ja äärimmäisen pienillä marginaalilla ratkeavia otteluita tulevat olemaan kaikki playoff-ottelut. Tämän parempaa valmistautumista niihin, kauden tärkeimpiin otteluihin ei voi saada!

Tiistaina Tampereella Ilves teki ensimmäisessä ja toisessa erässä kummassakin maalin, Aleksi Mustosen maali syntyi ylivoimalla, Antti Tyrväinen osui tasakentällisin. Hieman ennen kolmannen erän puoliväliä KalPa tuli maalin päähän ylivoimalla, ratkaisijana Arttu Ilomäki. Pisteille se ei kuitenkaan riittänyt keltapaitoja tällä kertaa nostamaan ottelussa, missä niin maalivahtien torjunnat kuin myös laukaukset kirjattiin lähes tasan.

KalPa on voittanut pitkän runkosarjan aikana paljon otteluita, puhtaita kolmen pisteen voittoja se on kaivanut kaikista joukkueista neljänneksi eniten. Näistä otteluista suurin osa on päättynyt savolaisten voittoon yhden maalin erolla. Välillä yhden maalin marginaali on puolellasi, välillä sinua vastaan, se on jääkiekkoa. Nyt KalPa kärsi kolmannen peräkkäisen tappion samoilla lukemilla, 1-2.

Tuuri ansaitaan tekemällä kovasti töitä, sanotaan. Hakametsän jäällä KalPan työntekoa ei palkittu, mutta joukkueen työntekoa voidaan kuitenkin sanoa palkitun tiistain kierroksella, sillä muiden otteluiden tulokset päättyivät savolaisten kannalta suotuisasti ja suora pudotuspelipaikka pysyi joukkueen omissa käsissä kun Liigan runkosarjaa on jäljellä nyt neljä kierrosta.

Arvon savolaiset jääkiekon ystävät, torstaina teitä tarvitaan! Silloin Data Group Areenalle saapuu SaiPa, joka on sijalla seitsemän, tasapistein KalPan kanssa. Kyseessä on suoran pudotuspelipaikan kannalta erinomaisen tärkeä ottelu, ja kotiyleisön vahvalla tuella voitto tuosta jännitysnäytelmästä on lähempänä.

Liput otteluun ovat jo myynnissä, ja kätevimmin istumapaikat varmistaa täältä. Lämpimästi tervetuloa!


RUNKOSARJAN VIIMEISET KOTIOTTELUT:
 - To 5.3. klo 18.30 KalPa - SaiPa  Classic
 - Ma 9.3. klo 18.30 KalPa - Lukko  Classic