KalPa vei peliä, Pelicans vei pisteet

Pelicans - KalPa 3-1 (1-0, 2-0, 0-1)

Tilastot täällä.

Joskus tilastot valehtelevat enemmän, joskus vähemmän. Lahdessa tilastot näyttivät lauantaina Pelicansin ja KalPan välisen ottelun jälkeen seuraavilta. Laukaukset 35-62, torjunnat 38-14, maalit 3-1, pisteet 3-0. Nöyryydestä, työteliäisyydestä ja taistelutahdon puutteesta savolaisia ei voi syyttää, sen kertovat jo tilastot. Ne kertovat myös kolme muuta asiaa. KalPa pystyi luomaan voittoon tarvittavan määrän maalipaikkoja, 38 torjunnan Pelicans-vahti Janne Juvosella oli lähes täydellinen ilta ja keltapaidoilta puuttui maalipaikoissa nyt se aivan viimeinen terävyys.

Tappio on tappio, tulee se hyvällä tai huonolla pelillä. Huonon tuloksen takaa on kuitenkin helppo nostaa esille kaksi positiivista asiaa. Ensimmäinen niistä oli Janne Keräsen maali, joka päätti maalintekopotentiaalia omaavan hyökkääjän 12 ottelun mittaan venähtäneen maalittoman putken. Osuma oli Keräselle kauden yhdeksäs, joten mahdollisuudet oman maaliennätyksen (13) rikkomiseen ovat hyvät. Toinen positiivinen asia oli osuman syntyminen ylivoimalla, jonka teho oli lauantaina 25 % kun se on ollut alkukaudella vieraissa vain vaatimattomat 7 %. Vastaavasti kotiyleisön edessä lukema onkin ollut komeasti peräti 22 %.

Seuraavaksi KalPa pelaa kaksi kertaa kotiyleisönsä edessä, maanantaina HPK:ta ja keskiviikkona Tapparaa vastaan. Perjantaina tunnelma Data Group Areenalla oli erinomaisen hyvä ja se sytytti joukkueen hurjaan taisteluun ja yleisö sai palkinnoksi nähdä komean kotivoiton JYPistä. Tervetuloa paikanpäälle maanantaina ja keskiviikkona!

PS. Hyödynnä erinomainen tarjous, tammikuun kolme Supersaver-ottelua kahden hinnalla! Tarjous on voimassa maanantaihin 5.1. asti. Lue lisää täältä!


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
 - Ma 5.1. klo 18.30 KalPa - HPK  Supersaver
 - Ke 7.1. klo 18.30 KalPa - Tappara  Supersaver
 - La 17.1. klo 17.00 KalPa - Ilves  Classic