KalPa-perheen joulutapahtuma sunnuntaina 14.12. klo 14-16, paikalla koko KalPan joukkue



KalPan perinteinen joulutapahtuma järjestetään jälleen sunnuntaina 14.12. klo 14-16 Data Group Areenalla. Sisäänkäynti jäähalliin on B- ja C-ovilta. KalPa-perheen joulutapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen tapahtuma, jossa on paikalla koko KalPan edustusjoukkue sekä Ruusteri-maskotti ja joulupukki. Tapahtumassa on mm. luisteluopetusta, kiekonkäsittelyä, rangaistuslaukauksia sekä paljon muuta jään ulkopuolista ohjelmaa kuten onginta, askartelua, rallisimulaattori ja yleisurheilumaa.

Jäälle menevillä on turvallisuussyistä kypäräpakko. Luistimet voi vaihtaa jalkaan joko vaihtoaitiossa tai pukukoppikäytävän kopeissa 4 ja 5. Jää on jaettu erilaisiin aktiviteettialueisiin, joiden toiminnasta vastaavat Juniori-KalPan ohjaajat yhdessä KalPan pelaajien kanssa.

Jäänulkopuoliset aktiviteettipisteet löytyvät niin jäähallin A/B-puolelta kuin C/D-puoleltakin ja mukana on myös KalPan yhteistyökumppaneita: Savon Sanomat, Pohjois-Savon Osuuspankki ja OPKK, Jätekukko ja Terveystalo. Pelaajat on jaettu eri aktiviteettipisteille ja heidän kanssaan voi ottaa yhteiskuvia. Luonnollisesti pelaajat jakavat myös nimmareita koko tapahtuman ajan. Ehdoton suosikki on vuodesta toiseen ollut pukukoppikierros, jossa pääsee tutustumaan KalPan edustusjoukkueen koppiin. Miltä tuntuu istua suosikkipelaajasi paikalla kopissa?

Jäähallin B-tasanteella palvelee koko tapahtuman ajan KalPa Shop, jossa voi tehdä jouluostoksia ja paketointipalvelun ansiosta lahjat saa suoraan pakettiin. B-tasanteella on myös ilmainen glögi- ja piparitarjoilu. Tervetuloa lämminhenkiseen joulutapahtumaan koko perheen voimin!