KalPa on mukana Movemberissa - tue KalPalaisten viiksien kasvatusta tai tule mukaan tiimiin!

KalPa on mukana Movemberissa tänäkin vuonna. Movemberissa Mo Brot ja Sistat ilmoittautuvat mukaan kasvattamaan viikset tai kannustamaan viiksienkasvattajia marraskuun ajan. Samalla kerätään varoja miesten terveyden edistämiseen ja lisätään sitä koskevaa tietoisuutta. Osallistua voi monella eri tavalla. 

Ympäri maailman Mo Brot kasvattavat viiksiä Movemberin 30 päivän ajan ja ovat käveleviä ja puhuvia mainostauluja. Viikset ovat nauha, symboli, jonka avulla herätämme keskustelua, lisäämme tietoisuutta ja keräämme rahaa miesten terveyden parantamiseksi.

Osallistua voi vaikkapa kasvattamalla viikset tai antamalla lahjoituksen. Viiksien kasvatus jätetään äijille, mutta Mo Sistoilla on elintärkeä rooli Movemberin menestyksen kannalta: he keräävät varoja ja lisäävät tietoisuutta ja tukevat Mo Broita.

KalPasta Movemberissa ovat mukana pelaajat Sami Mutanen, Janne Keränen, Mikael Ruohomaa ja Janne Kolehmainen. Myös KalPan huollosta ollaan mukana useamman miehen voimin: Marko Oksanen, Mika Hirvinen, Paul Davies, Jussi Huttunen sekä Teemu Ahonen. Seuraa näiden kavereiden viiksiprojektia Movember-sivuilla KALPA-joukkueen alla ja lahjoita Movemberiin. Voit myös liittyä itse mukaan KALPA-joukkueeseen Movemberissa ja kerätä hyväntekeväisyyspottia yhdessä KalPalaisten kanssa! Tervetuloa mukaan edistämään miesten terveyttä!

Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen Isänpäiväjuhla Movember-hengessä maanantaina 10.11.

Isänpäiväjuhla maanantaina 10.11.2014 alkaen klo 15 Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen tiloissa osoitteessa Kuninkaankatu 23 B, Kuopio.

Movember-kampanja
- KalPan pelaaja Sami Mutanen kertoo, miksi hän kasvattaa viiksiä marraskuussa
- Tumi Turunen kertoo isäsuhteestaan
- Musiikkia Rytmihäiriön esittämänä
- Kahvitarjoilu

Maksuton ja avoin tilaisuus - tervetuloa mukaan!