KalPa on mukana Joulupuu-keräyksessä

Joulupuu tuo lahjan lapselle - saajalleen se voi olla se ainoa

Joulupuu on Kuopion Nuorkauppakamarin ja Kuopion kaupungin sosiaalitoimen kanssa yhteistyössä järjestämä keräys, jossa kerätään lahjoja vähävaraisille kuopiolaisille lapsiperheille. Joulupuu-keräys haluaa pysäyttää ihmiset miettimään, mitä he voivat tehdä paikallisten lasten hyväksi.

KalPa on ollut jo useita vuosia mukana Joulupuu-keräyksessä ja se toimii keräyksen suojelijana tänäkin vuonna. KalPa on mukana keräyksessä myös siten, että jokainen edustusjoukkueen pelaaja lahjoittaa keräykseen lahjan ja kirjoittaa jouluterveiset lapsille.

Kuka tahansa voi osallistua lahjakeräykseen tuomalla paketoimattoman lahjan keräyspisteelle. Lahjaksi käy uusi, ostettu tai itse tehty paketti. Käytettyjä tavaroita ei valitettavasti voida ottaa vastaan. Myös yritykset voivat osallistua hyvän joulumielen jakamiseen lahjoittamalla joulukortti- tai lahjavarat keräykseen. Yritys voi tehdä lahjoituksen joko konkreettisten lahjojen muodossa tai rahalahjoituksena, joka käytetään lyhentämättömänä lahjojen hankintaan. Kaikki lahjat toimitetaan suoraan Kuopion kaupungin sosiaalitoimelle, joka huolehtii lahjojen jakamisesta oikeisiin osoitteisiin.

Keräyspisteet:
- K-citymarket Päiväranta infopiste
- K-citymarket Kolmisoppi infopiste
- Pohjois-Savon Osuuspankki
- Artomarket Nilsiä
- Lelukauppa Partanen
- Staples

Keräysaika 1.12.-14.12.2014. Keräyksen etenemistä voi seurata Joulupuu-keräyksen Facebook-sivuilla.

Joulupuu on tärkeä yhteiskuntavastuullinen projekti, joka on kerännyt paikallisille 0-16-vuotiaille lapsille viiden vuoden aikana yhteensä jo yli 6000 lahjaa. Avuntarvitsijoita on tänäkin vuonna paljon Kuopion alueella, joten tule mukaan keräykseen!