KalPa huudatti häikäisevällä loppukirillä kauden ennätysyleisöään, JYP kaatui 3-2

KalPa-JYP 3-2 (0-1, 1-0, 2-1)

Tilastot täällä. Kuvagalleria ottelusta täällä.

KalPa on tarjonnut syyskuussa kotiyleisölleen sekä viihdettä että voittoja! Liiga-kauden kolme ensimmäistä kotiottelua ovat tuoneet kolme voittoa ja millä tavalla! Liiga-avauksessa maalin tappiolta ilmavaan kolmen maalin voittoon SaiPasta nouseminen. Sen jälkeen HPK:ta vastaan kaksi kertaa tappiolta tasoihin ja 3-2 voittolaukauksilla otettuun voittoon. Ja sama JYPiä vastaan, kaksi kertaa tappiolta tasoihin ja voittajaksi. Mutta, nyt kotiyleisön vieläkin enemmän tuulettamaan saavalla tavalla, lopun jäähyvaikeudet voittamalla ja heti perään häikäisevällä loppukirillä rinnalle ja ohi nousemalla.

KalPa pelasi hyvän ottelun, toi kiekon kerta toisensa jälkeen JYPin alueelle ja pelasi kahdella sanalla sanottuna viihdyttävää jääkiekkoa. Ja JYP taisteli hyvin läpi ottelun. Mutta, sitten se loppuhuipennus! Ajassa 50.52 KalPa alivoimalle ja välittömästi kun se oli taisteltu takaiskutta, ajassa 52.57 uusi alivoima, mutta tuloksena jälleen suurella sydämellä jäähyn tappaminen. Ja sitten...

Ajassa 58.22 Jukka Voutilainen tuo kuuluisalla rannelaukauksellaan KalPan tasoihin ja kotiyleisö repeää riemuun, KalPa nousi takaisin taistelemaan voitosta. Upean poikittaissyötön maaliin tarjosi kultakypärä Michal Birner. Ajassa 58.48 on JYPin vuoro joutua alivoimalle ja päävalmentaja Pekka Virta reagoi heti, aikalisä KalPalle. Ja vain 10 sekuntia siitä, ajassa 58.58 Tomas Kubalik sivaltaa ylivoimalla isännät johtoon, yleisö Data Group Areenalla tuulettaa seisaaltaan ja KalPa on voitossa kiinni. Täyden kolmen pisteen voiton KalPa myös otti, joten summerin soitua kotiyleisö sai tuulettaa sydämensä kyllyydestä vielä uudestaan.

Toisessa erässä 1-1 tasoituksesta vastasi Juuso Riikola, joka on aloittanut kauden hienosti. Näyttävillä harhautuksilla maalipaikkaan, ensimmäisenä omassa paluukiekossa ja sireeni soimaan. Maalintekijöiden lisäksi voi nostaa esille koko joukkueen hienon taistelun ruumiillistumina Eero Kilpeläisen joka antoi joukkueelleen jälleen mahdollisuuden voittaa sekä Birnerin joka paitsi luo ottelussa useita maalipaikkoja, tekee myös töitä todella suurella sydämellä.

Ottelua seurasi kauden ennätysyleisö Kuopiossa, reilut 3500 katsojaa. Kiitos teille, te olette tärkeitä ja jälleen kun KalPa antoi kaikkensa kaukalossa, te loitte katsomossa hienon tunnelman. Vastineeksi KalPa tarjosi kolme erää viihdyttävää jääkiekkoa, missä luistimet ja kiekko liikkui ja jokaisesta kiekosta taisteltiin kuin viimeisestä. Lisäksi joukkue tarjosi yleisölle kauden tähän asti maukkaimman voiton, lähin kilpakumppani nurin kotikaukalossa ja vieläpä häikäisevällä loppukirillä. Mitä muuta lauantai-illan kotiottelulta voi enää toivoa?

Mikä on yleisömäärä tiistaina? Silloin viimeksi lauantaina kotiyleisönsä hurmannut KalPa saa vastaansa Liigaa johtavan, upeasti KalPan tavoin kautensa aloittaneen SaiPan. Ottelu on myös kauden ensimmäinen Supersaver-ottelu, joten KalPan peli-iloa ja taistelutahtoa pääsee katsomaan nyt super-edullisesti! Lämpimästi tervetuloa!


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
 - Ti 30.9. klo 18.30 KalPa - SaiPa  Supersaver
 - Ti 7.10. klo 18.30 KalPa - Växjö Lakers  CHL
 - La 11.10. klo 18.30 KalPa - Kärpät  Premium  <- 85-vuotisjuhlaottelu