Juuso Riikola ja Kasperi Kapanen liekeissä, TPS niukkaan voittoon

KalPa - TPS 3-4 (2-2, 1-2, 0-0)

Tilastot täällä. Kuvagalleria ottelusta täällä.

Se oli hyvää viihdettä lauantai-illan ratoksi. KalPa ja TPS tarjosivat savolaisyleisölle seitsemän maalin kattauksen johdon vaihtuessa pariinkiin kertaan. KalPa käänsi TPS:n 0-1 johdon omaksi 2-1 johdokseen, jonka jälkeen turkulaiset nousivat 2-4 johtoon. KalPa tuli 3-4:een ja sen jälkeen se haki vimmatusti tasoitusta, mikä tarjosi kotiyleisölle hyvinkin viihdyttävää seurattavaa. Jatkuvat hyökkäysten vyörytykset TPS-maalia kohti saivat kotiyleisön elämään hienosti kotijoukkueen mukana. KalPa ja yleisö eivät kuitenkaan tällä kertaa saaneet palkintoa kovalle yritykselle.

KalPan maaleista vastanneet Juuso Riikola (1+2), Kasperi Kapanen (1+2) ja Mikael Ruohomaa (1+1) eivät kukaan tyytyneet ottelussa vain yhteen tehopisteeseen. Läpi syksyn kotiotteluissa jatkunut KalPan tehokas ylivoimapeli sai jatkoa nyt kahden maalin muodossa. Pelissä oli tappiosta huolimatta jälleen useita hyviä elementtejä, joista ylivoimapeli oli yksi asia. Toki parannettavaakin jäi, olihan ottelun lopputuloksena tappio.

Ottelun yleisömäärä nousi nyt 3435 katsojaan, missä oli nousua edelliseen, kahden päivän takaiseen kotiotteluun peräti noin 600 katsojaa. Suunta on hyvä, kiitos kotiyleisölle myös hyvän tunnelman luomisesta!


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
 - Pe 5.12. klo 18.30 KalPa - Kärpät  Premium  <- Sinivalkoinen ilta
 - Ti 9.12. klo 18.30 KalPa - HPK  Supersaver
 - Pe 2.1. klo 18.30 KalPa - JYP  Premium