Itku pitkästä ilosta, Lukko käänsi ottelun voitokseen ylivoimamaaleilla

Lukko - KalPa 3-0 (1-0, 0-0, 2-0)

Tilastot täällä.

Hyviä ja huonoja uutisia Raumalta. KalPa pelasi vahvan vieraspelin ja nosti pelaamisensa tasoa selvästi edellisistä kotiotteluistaan, joissa se kohtasi Liigan tyvipään joukkueita, pystyen ottelut voittamaan. Hyväkään vieraspelaaminen ei kuitenkaan riittänyt nyt toista Liigan kärkisijoilla keikkuvaa joukkuetta Lukkoa vastaan, ja jääkiekko on tulosurheilua.

Kenttätapahtumissa KalPa oli yllättävän paljon niskan päällä, välillä savolaiset veivät isäntiä pitkiä toveja lähes näytöstyyliin. Vastaavasti Lukon ylivoimapelin tehokkuutta täytyy ihastella, se sai viisi ylivoimaa ja jauhoi niistä kaksi maalia. Lisäksi ottelun avausmaali syntyi välittömästi KalPan jäähyn päätyttyä. 

KalPa voitti ottelun laukaukset 53-32 ja maalivahdeista Ryan Zapolski torjui 27 kertaa kun Andy Chiodo pysäytti 16 kiekkoa. Kokonaisuudessaan ottelu oli hienoa jääkiekkoviihdettä, kaukalossa nähtiin vauhdikasta peliä, taklauksia, välillä kuumiakin tunteita - ja tehokasta kotijoukkueen ylivoimapelaamista. Raumalaiset osoittivat komeasti, että myös tiistai on mainio päivä jääkiekkoviihteelle, yleisömäärä oli 4167 katsojaa ja tunnelma oli oikein hyvä.

KalPa kärsi kuuden peräkkäisen voiton jälkeen nyt tappion ja jatkaa kahden ottelun Länsi-Suomen reissuaan torstaina Porissa. Lauantaina kotiyleisö saa nähtäväkseen yhden runkosarjan odotetuimmista otteluista, kun Kuopioon saapuu JYP. Tiistain kierroksen jälkeen ero joukkueiden välillä on ainoastaan yksi piste, savolaisten eduksi.

Lipunmyynti lauantaille on ollut vilkasta jo poikkeuksellisen aikaisin ja se ennakoi kauden savolaisen yleisöennätyksen 4411 katsojaa rikkoutumista. Liput kätevimmin täältä.


RUNKOSARJAN VIIMEISET KOTIOTTELUT:
 - La 28.2. klo 17.00 KalPa - JYP  Premium
 - To 5.3. klo 18.30 KalPa - SaiPa  Classic
 - Ma 9.3. klo 18.30 KalPa - Lukko  Classic