I Love Kuopio Festivalin lipunmyynti käy kuumana, osta liput NYT! Katso kanta-asiakkaiden lippuedut, jotka saa KalPan kausikortilla ja Savon Sanomien etukortilla!



Viime vuonna suuren suosion saanut ja loppuunmyyty I Love Kuopio Festival valtaa jälleen Kuopion jäähallin lauantaina 15.11.2014. Tänä vuonna suosittu tapahtuma on kaksiosainen: päivällä koko perheen ikärajattomassa tapahtumassa yleisöä viihdyttävät poprock-yhtye Indica ja räppäri Mikael Gabriel ja illalla lavan ottavat haltuun täysi-ikäisten tapahtumassa legendaarinen Yö-yhtye ja Emma-palkittu Haloo Helsinki! Katso tapahtuman aikataulu täältä.

Liput ja VIP-tilat myynnissä nyt!

Lipunmyynti sekä VIP-tilamyynti I Love Kuopio Festivaliin käy nyt kuumana!
  • Päiväliput alkaen 15 €
  • Iltaliput alkaen 30 €
  • Koko päivän lippu alkaen 45 €
Siirry lippuostoksille suoraan tästä. Lipun hinta sisältää Lippupalvelun toimituskulut ostettaessa liput KalPan myyntipisteistä, muissa myyntipisteissä kulut saattavat vaihdella. Katso tarkemmat lippuhinnat täältä.
 
Lipunmyynti KalPan ennakkomyyntipisteissä KalPa Pro Shopissa, K-citymarket Päivärannassa ja Kolmisopessa ja K-supermarket Herkkupadassa Siilinjärvellä. Liput ovat myynnissä myös Lippupalvelun netissä, katso lisää täältä.


Lippuetu I Love Kuopio Festivaliin Savon Sanomien kestotilaajan etukortilla



Savon Sanomien etukortilla saa myös tänä vuonna lippualennuksen I Love Kuopio Festivalin lipuista. Päivälipun saa etukortilla 15 euron hintaan (norm. 17 €) ja iltalipun 30 eurolla (norm. 35 €).  Savon Sanomien etukorttialennus on voimassa aina syyskuun loppuun saakka, joten liput kannattaa varmistaa konserttiin heti. 
 
Huom. Savon Sanomien etukortti esitettävä ovella, ei määrärajoitusta, mutta ryhmän on tultava sisään jäähalliin yhtä aikaa.



KalPan kausikorttilaisille I Love Kuopio Festivaliin 2 istumapaikkaa yhden hinnalla B4- tai C4-katsomosta.

Myös KalPan kausikorttilaisia hemmotellaan tänä vuonna huikealla lippuedulla I love Kuopio Festivaaleilla. Etu on voimassa 31.10.2014 asti tai niin kauan kuin lippuja riittää.
Kausikorttilaisten tarjousliput myynnissä vain KalPa Pro Shopin kautta. Kausikortti tai kausikorttilaisten etupassi on esitettävä myös ovella, ei määrärajoitusta, mutta ryhmän on tultava sisään jäähalliin yhtä aikaa.


 

Suositut VIP-paikat konserttiin

 
I Love Kuopio Festivaliin on tarjolla VIP-tiloja, jotka soveltuvat joko isommille ryhmille tai esimerkiksi kahden hengen juhlaporukoille. Aitioissa ja Kilpikabinetissa nautit tapahtumasta omassa yksityistilassa isommalla porukalla, kun taas Trust Corneriin ja Olvi Hall of Fameen voit ostaa myös yksittäisiä paikkoja.
 
VIP-tilat I Love Kuopio Festivaliin alkaen 70 € +alv. 24 % / hlö, hinta sisältää tilavuokran, lipun ja VIP-menun kahvituksineen. Katso VIP-tilojen lisätiedot ja hinnat täältä.

Kaikki VIP-tilojen varaukset KalPan toimistolta puhelimitse aukioloaikoina 044 787 1107 tai sähköpostitse tiia.tanskanen@kalpa.fi
 


Lisätietoa ja tapahtuman tarkempi ohjelma:
www.ilovekuopiofestival.fi
facebook.com/ilovekuopiofestival