I Love Kuopio Festivalin lipunmyynnissä tiukka loppukiri! Varmista pääsysi vuoden parhaisiin bileisiin ja toimi heti!



Syksy etenee kovaa vauhtia ja talvikin kolkuttelee ovella, joten onneksi kaiken harmauden keskelle on tarjolla piristykseksi vuoden paras biletapahtuma eli lämmintunnelmainen I Love Kuopio Festival lauantaina 15.11.2014! Älä siis enää viivyttele vaan toimi pian ja varmista pippalo-poppoollesi paikat juhlahuuman pyörteisiin!

Suomen parhaat artistit tarjoavat huippuviihdettä bileyleisölle!



Kokoperheelle suunnatussa päiväosiossa ensimmäisenä artistina lavalle nousee Indica. Sinulla on mahdollisuus olla osa historiaa, kun pitkän ja hienon 13-vuotisen uran tehnyt Indica nousee viimeistä kertaa alkuperäisellä kokoonpanollaan konserttilavalle I Love Kuopio Festivalissa. Esiintymisen jälkeeen kitaristina toiminut Jenny suuntaa kohti uusia haasteita. Toisena päiväartistina on suureen suosioon varsinkin nuorison keskuudessa noussut Mikael Gabriel, jonka suositut keikat ovat usein loppuunmyytyjä! Katso päivätapahtuman aikataulu tästä.



Aikuisille suunnatussa K-18 iltatapahtumassa tunnelma tiivistyy ja bileet kuumentuu, kun lavalle astelee aina yhtä hurmaava .
Yö julkaisi lokakuussa jo 20. studioalbuminsa "Hyvässä ja pahassa", joka myi jo ennakkoon kultalevyyn oikeuttavan määrän kappaleita. Lue lisää aiheesta täältä.

Viimeisenä iltalavan valloittaa Haloo Helsinki!, joka myös julkaisi uuden albumin "Kiitos ei ole kirosana"  lokakuun alussa. Albumi nousi komeasti Suomen albumilistan ykköspaikalle ja lisäksi uuden levyn ensimmäisenä julkaistu single "Beibi" on Suomen sinkkulistan ykköspaikalla! Haloo Helsinki! on noussut viime vuosina yhdeksi Suomen suosituimmista artisteista ja hurmaa yleisönsä huikeilla energisillä live-esiintymisillään. Lisää voit lukea täältä.



KalPan kausikorttilainen, muistathan käyttää loistavan lippuetusi 31.10.2014 mennessä!

KalPan kausikorttilaiset voivat hankkia I Love Kuopio Festivaliin 2 istumapaikkaa yhden hinnalla B4 tai C4-katsomosta. Tämä tarjous on voimassa ainoastaan 31.10.2014 asti tai niin kauan kuin lippuja riittää. Lue lisää täältä.

Lippujen hinnat I Love Kuopio Festivaliin:

  • Päiväliput alkaen 17 €
  • Iltaliput alkaen 30 €
  • Kokopäivän lippu alkaen 45 €
  • VIP-liput alkaen 70 € +alv. 24 % / hlö
Lipun hinta sisältää Lippupalvelun toimituskulut ostettaessa liput KalPan myyntipisteistä, muissa myyntipisteissä kulut saattavat vaihdella. Katso tarkemmat lippuhinnat täältä ja tutustu VIP-valikoimaamme täällä.

Voit ostaa lippusi suoraan Lippupalvelun netistä tästä.

Tarjolla I Love Kuopio Festivalissa on siis kattaus Suomen parhaimpia artisteja mahtavalla festivaalitunnelmalla höystettynä.

Tervetuloa joukolla vuoden parhaimpiin juhliin!