I Love Kuopio Festival tämän viikon lauantaina, suuntaa suoraan lippuostoksille ja saavu juhlimaan vuoden bileisiin!



Nyt on viimeistään aika koota bailuporukka kasaan ja alkaa virittäytymään juhlatunnelmaan. Nimittäin tämän viikon lauantaina I Love Kuopio Festival on vihdoin ja viimein täällä ja mahtavista mahtavimmat bileet voivat alkaa Data Group Areenalla! Suomen suosituimmat artistit Indica, Mikael Gabriel, Yö ja Haloo Helsinki! pitävät varmasti huolen siitä, että yleisö saa nauttia festivalitunnelmasta ja fiilistellä loistavan musiikin tahdissa!

Nämä artistit eivät jätä ketään kylmäksi!

Päivätapahtuman aikana lavan valloittavat Indica ja Mikael Gabriel. Voit olla paikan päällä fiilistelemässä, kun pitkän ja hienon uran tehnyt Indica nousee viimeistä kertaa urallaan alkuperäisellä kokoonpanollaan lavalle. Mikael Gabriel puolestaan on noussut viime vuosien aikana kohinalla Suomen kuumiempien artistien joukkoon ja tarjoilee Kuopiossa takuulla mahtavan shown!
 
Illalla festivaaliyleisön villiinnyttävät legendaarinen ja Haloo Helsinki!, joka on valloittanut suomalaisten sydämet mahtavalla musiikillaan ja  energiaa pursuavilla esiintymisilään.

Tunnelmaa ja huippumusiikkia Data Group Areenalla siis riittää, joten piristä synkkää marraskuuta ja suuntaa bilettämään I Love Kuopio Festivaliin!

I Love Kuopio Festivalin aikatauluun voit käydä tutustumaan täältä.


Suuntaa lippuostoksille pikimmiten!

  • Päiväliput alkaen 17 €
  • Iltaliput alkaen 30 €
  • Kokopäivän lippu alkaen 45 €
  • VIP-liput alkaen 70 € +alv. 24 % / hlö
Lipun hinta sisältää Lippupalvelun toimituskulut ostettaessa liput KalPan myyntipisteistä, muissa myyntipisteissä kulut saattavat vaihdella. Katso tarkemmat lippuhinnat täältä ja tutustu VIP-valikoimaamme täällä.

Voit ostaa lippusi suoraan Lippupalvelun netistä tästä.

Muista hyödyntää KalPan kausikorttilaisten huipputarjous!



Komean alkukauden ja Data Group Areenalla vallinneen mahtavan tunnelman kunniaksi KalPan kausikorttilasia hemmotellaan ja superetu I Love Kuopio Festivalin iltaosuuteen on saanut jatkoaikaa! Kausikorttilaiset saavat istumapaikkaliput iltatapahtumaan 2 lippua yhden hinnalla -tarjouksella B4 tai C4-katsomosta eli kaksi lippua yhteensä vain 35 euroa (norm. 70 €)!. Lue lisää täältä.


Päivätapahtuman aikana voit osallistua myös Nenäpäivä-keräykseen!

I Love Kuopio Festivalin päiväosuuden yhteydessä järjestetään Nenäpäivä-keräys. Voit osallistua köyhimpien maiden lapsien auttamiseen tekemällä lahjoituksen esimerkiksi tapahtumassa. Kerääjinä toimivat Kuopion alueen innokkaat Robin ja Mikael Gabriel -fanit. Lue asiasta lisää tästä.

Lue tapahtumainfosta ohjeet!

Suosittelemme saapumaan Data Group Areenalle (Hannes Kolehmaisen katu 4) hyvissä ajoin ja kehotamme käyttämään julkisia kulkuvälineitä tai saapumaan paikalle jalkaisin. Ovet avataan yleisölle päivätapahtuman osalta klo 14.30 ja iltaosuuden osalta klo 19.00. VIP-asiakkaat pääsevät VIP-tiloihin jo klo 18.00 ruokailemaan. Halli tyhjennetään klo 18.00 ja tässä vaiheessa kokopäivän lipunhaltijat (K18) voivat siirtyä Monttu Pubiin.

Konserttitapahtumassa on käytössä narikat, jotka sijaitsevat päivätapahtumassa Data Group Areenan B ja C-ovilla ja iltatapahtumissa narikat sijaitsevat kaikilla Data Group Areenan ovilla (A, B, C, D-ovet, maksu 3 €/takki). Pukeutuminen tapahtumaan voi olla siis normaali pikkujoulupukeutuminen.

Huom! Vain permantolipulla on oikeus permannolle. Säilytä pääsylippusi koko tapahtuman ajan. Varaudu todistamaan alennusoikeus asianmukaisin dokumentein hallin ovilla. Varaudu turvatarkastukseen hallin ovilla.

Lue erillinen tapahtumainfo täältä.