Ennakko: Vuoden 2014 viimeinen kotiottelu nähdään jo tiistaina, vastassa kuuma HPK!

Data Group Areena: KalPa - HPK ti 9.12. klo 18.30. Otteluisäntä: Tahko Spa Hotel.

Vuosi 2014 on ollut KalPalle harvinaisen vaiherikas. Kevätkausi oli kaikkien aikojen loukkaantumissuman ja tappioiden myötä musta. Kontrasti syyskauteen on ollut huikea, sillä se on ollut puolestaan kirkkaan keltainen kun KalPa on tehnyt huikean nousun Liigan kärkeen. KalPa onkin hemmotellut kannattajia suurella määrällä maukkaita voittoja.

Tiistain superedullinen Supersaver-kategorian ottelu KalPa-HPK onkin jo vuoden 2014 viimeinen Liiga-ottelu Kuopiossa. Vastustaja on erinomaisen sopiva, sillä myös HPK on tehnyt kuluvan vuoden aikana upean nousun. Mustan alkuvuoden jälkeen hämeenlinnalaiset nousivat kaikkien aikojen kirillä pudotuspeleihin ja ovat jatkaneet lentoaan upeasti syksyllä.

KalPa ja HPK ovat syyskauden suurimmat positiviiviset yllättäjät Liigassa. Molemmilta joukkueilta on helppo nostaa esille kaksi pelaajaa, huipulle palannut konkari sekä nuori tähti. HPK:lla nämä pelaajat ovat pistepörssin johtaja Jesse Saarinen sekä U20 maailmanmestarimaalivahti Juuse Saros. KalPalta he ovat maalivahtipörssin kakkonen Eero Kilpeläinen sekä nuori tähti Kasperi Kapanen, jonka pistekeskiarvo on kaikista Liiga-pelaajista korkein.

Seuraava kotiottelu on vasta 2.1., joten tervetuloa tyydyttämään kiekkonälkää paikanpäälle lähes kuukauden tarpeiksi! Tarjolla onkin herkkupala, legendaarinen kuuden pisteen ottelu sillä HPK on vain kaksi pistettä KalPan takana.


Kausikorttilaisten edut:
Kausikorttilaisten kuukauden etupelin tarjoukset saa esittämällä KalPan 2014-2015 kausikorttia.

• Munkki + kahvi 2 € (norm. 3 € )
• Hodari + limu 5 € (norm. 6,5 €)
• Snadi + makkara 2 € (norm. 3 € )

• KalPa-trikoopipot 16 € (ovh. 18 €)
• KalPa-lapaset 14 € (ovh. 16 €)


Pääsylippujen hinnat alkaen Supersaver-ottelu:
- Istumapaikat: 14 €
- Miniperhelippu (1+1) 20 € ja perhelippu (2+2 / 1+3): 48 €
- Seisomapaikat: 5 €

Katso kaikki lippujen hinnat täältä.

* = Lapset (7-15 v.), opiskelijat, varusmiehet / siviilipalvelusmiehet, Kuopion Työttömät ry:n jäsenet, eläkeläiset. HUOMIO! Varaudu todistamaan alennusoikeutesi.


Lippujen ennakkomyynti:
Hanki liput ennakkoon suoraan täältä tai käy ennakkomyyntipisteellä, jotka näet täältä.

Ostaessasi lipun Data Group Areenan A- tai B-ovelta, varaudu mahdollisiin jonoihin.

Kausikorttilaisia ja ennakkoon lipun lunastaneita kehotetaan käyttämään B-, C- ja D-sisäänkäyntejä.


Lippujen myynti, Data Group Areena:
Ennakkoon varatut liput löytyvät  A-oven vasemmalta ovelta.

Lipunmyynti A- ja B-ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Katso lisää täältä.

Sisäänkäynti kaikilta ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkamista.


Veikkauspiste:
Veikkaus on poistanut Liiga-areenoilta Veikkauspisteet. Data Group Areenaa lähimmät Veikkauspisteet ovat Siwa Pelimies sekä Keilahalli.


Jäätelöbaari:
B-tasanteella KalPa Shopin vieressä palvelee tällä kaudella jäätelöbaari, joka tarjoaa herkulliset jäätelöannokset lisukkeilla ja perinteiset tötteröt. Lue lisää täältä.


TEHO Sport -rankkarikilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2014-2015 TEHO Sport -rankkarikilpailu. Kilpailijoina KalPan juniorijoukkueiden pelaajat. Katsojat voivat äänestää parasta suoritusta tekstiviestillä ja jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin tuotekassin sekä ravintola Amarillon burgerilahjakortin. Lue lisää täältä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
KalPan viralliset jälkipelit järjestetään jokaisen Liiga-kotiottelun jälkeen ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen Mikko Juntunen ja vieraaksi saapuvat tällä kertaa KalPan omat kasvatit, puolustaja Jussi Timonen sekä hyökkääjä Toni Hyvärinen.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
 - Ti 9.12. klo 18.30 KalPa - HPK  Supersaver
 - Pe 2.1. klo 18.30 KalPa - JYP  Premium
 - Ma 5.1. klo 18.30 KalPa - HPK  Supersaver